Forum » Kaj kupiti » HDMi vs. komponentni kabel
HDMi vs. komponentni kabel
marcel79 ::
Živjo!
Pred kratkim sem nabavil DVD snemalnik z DIVx playerjem z izhodom za komponenti kabel, medtem ko izhoda za HDMi nima. Imam LCD TV, ki takšne vhod ima, zato bi le-tega želel izkorisititi. A je med tema dvema izhodoma bistvena razlika? Sem namreč v dilemi, saj bi mogoče snemalnik lahko še zamenjal za drugega s HDMi izhodom. Snemalnik je znamke Philips DVDR3590H. TV pa je LG 37".
Hvala.
Pred kratkim sem nabavil DVD snemalnik z DIVx playerjem z izhodom za komponenti kabel, medtem ko izhoda za HDMi nima. Imam LCD TV, ki takšne vhod ima, zato bi le-tega želel izkorisititi. A je med tema dvema izhodoma bistvena razlika? Sem namreč v dilemi, saj bi mogoče snemalnik lahko še zamenjal za drugega s HDMi izhodom. Snemalnik je znamke Philips DVDR3590H. TV pa je LG 37".
Hvala.
Hvala za posredovane linke. Sej o tem sem si že nekaj prebral. Zanima me pa dejanska razlika, a je razlika v praksi očitna ali ne gre za tako veliko razliko, da bi se zaradi tega splačalo menjavati.
Lp.
Lp.
Če prav razumem je torej kvaliteta primerljiva oziroma enaka in ni razloga za menjavo?
Hvala.
Hvala.
ali3n ::
se pridružujem damirezu... ni očitne razlike; mogoče mal bolj ostra slika, a le če si dovolj pozoren.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VGA-RGB kabelOddelek: Strojna oprema | 6437 (4225) | hodu63 |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5853 (4932) | jamabama007 |
» | Media box (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14319 (8973) | bikec |
» | Matrox grafična kartica.Oddelek: Strojna oprema | 2678 (2278) | opeter |
» | Izdelava USB pover adapterja za iPodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4672 (3517) | Sc0ut |