Forum » Programska oprema » BSPlayer problemi!
BSPlayer problemi!
sifu ::
nikakor mi bsplayer noce predvajat filmov...winmediaplayer mi brez problemov
fora je v tem da bsplayer nalouda..ampak noce naloudat filma...pise neki o overlayerjih al neki podobnega...rd bi pa uporablju ta player zaradi tega ker je pac najboljsi in najhitrejsi (vsaj za mojo masino) in ima tudi subtitles
a kdo ve kako to popravit da bo delal oz kaj je problem
prav tud da neki ne stima glede directdraw...
instaliran mam pa direct x 8.1
nimam pojma kwa bi blo
fora je v tem da bsplayer nalouda..ampak noce naloudat filma...pise neki o overlayerjih al neki podobnega...rd bi pa uporablju ta player zaradi tega ker je pac najboljsi in najhitrejsi (vsaj za mojo masino) in ima tudi subtitles
a kdo ve kako to popravit da bo delal oz kaj je problem
prav tud da neki ne stima glede directdraw...
instaliran mam pa direct x 8.1
nimam pojma kwa bi blo
Borci ::
Pojdi pod Nastavitve in tab klikni zavihek Video, ter sprobaj vse možnosti:
- Force RGB Mode
- Uporabi Overlay:
* Mode 1
* Mode 2
- Force RGB Mode
- Uporabi Overlay:
* Mode 1
* Mode 2
Borci ::
Jaz imam enako verzijo, torej poišči.
Klikni CTRL+P in odprlo se ti bo okno z nastavitvami. Potem pa bodi pozoren, zgoraj desno sta dve puščici, ker je veliko zavihkov in vsi hkrati niso vidni.
Klikni CTRL+P in odprlo se ti bo okno z nastavitvami. Potem pa bodi pozoren, zgoraj desno sta dve puščici, ker je veliko zavihkov in vsi hkrati niso vidni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28398 (7834) | LexLuthor |
» | Grafa s poporo za HD video in poceni (ne tako nov) računalnikOddelek: Strojna oprema | 1623 (1623) | boris22 |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5405 (4125) | H_man |
» | Film na 2h monitorjih?Oddelek: Zvok in slika | 1737 (1407) | ..::Wacky::.. |
» | micro DVDOddelek: Zvok in slika | 1317 (979) | Kaiser |