Forum » Programiranje » Kako se v aspx.cs "includa" fajl?
Kako se v aspx.cs "includa" fajl?

Phoebus ::
Dokaj hecno vprašanje- imam neko aplikacijo ki ima direktorij App_Code/ v katerem je, recimo, fajl fajl.aspx.cs ki ima definiran class, recimo klobasa.
Na serverju A sem vse lepo skopiral in je delalo kot keks. Na serverju B pa mi pa v skripti (ki je v korenskem imeniku) javi, da ne pozna classa klobasa. Ob pregledu kode sem videl, da se nikjer ne sklicuje na datoteko App_Code/fajl.aspx.cs.
Očitno je neka nastavitev strežnika naj pogleda za "include" fajle v App_Code/? Katera nastavitev je to? Ali lahko eksplicitno rečem nekaj v smislu "include 'App_Code/fajl.aspx.cs'"?
Na serverju A sem vse lepo skopiral in je delalo kot keks. Na serverju B pa mi pa v skripti (ki je v korenskem imeniku) javi, da ne pozna classa klobasa. Ob pregledu kode sem videl, da se nikjer ne sklicuje na datoteko App_Code/fajl.aspx.cs.
Očitno je neka nastavitev strežnika naj pogleda za "include" fajle v App_Code/? Katera nastavitev je to? Ali lahko eksplicitno rečem nekaj v smislu "include 'App_Code/fajl.aspx.cs'"?

AndrejS ::
Ko daš ti "publish web site" prevajalnik naredi .DLL datoteko in ne potrebuje .cs datoteke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KeyloggerOddelek: Programska oprema | 2821 (1548) | Blisk |
» | [PHP] Phalcon ali CodeIgniter ali ...Oddelek: Programiranje | 1916 (1443) | techfreak :) |
» | Apple popravil varnostno površnost v iOS, Mac OS X še nezakrpan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 26496 (20385) | BigWhale |
» | iis 7 in dll datotekeOddelek: Izdelava spletišč | 698 (632) | Neon87 |
» | ASPX preusmeritvena zankaOddelek: Programiranje | 2155 (2060) | Senzacionale |