Forum » Izdelava spletišč » iis 7 in dll datoteke
iis 7 in dll datoteke
Neon87 ::
Pozdravljeni!
Lepo vas prosim, če bi mi lahko pomagali pri naslednjem problemu:
Imam spletno stran narejeno v asp.net, če jo poganjam preko Visual Studia 2008 mi normalno dela.
Za neko verifikacijo uporabljam en .dll file, ki ga imam v mapi /bin.
Ko dam projekt na IIS mi .dll datoteke ne najde, tiste verifikacije niti ne pokaže. Spletna stran dela vredu, razen tiste funkcionalnosti.
Kaj je potrebno narediti, da na strežniku delajo projekti z .dll datotekami?
Hvala,lp
Lepo vas prosim, če bi mi lahko pomagali pri naslednjem problemu:
Imam spletno stran narejeno v asp.net, če jo poganjam preko Visual Studia 2008 mi normalno dela.
Za neko verifikacijo uporabljam en .dll file, ki ga imam v mapi /bin.
Ko dam projekt na IIS mi .dll datoteke ne najde, tiste verifikacije niti ne pokaže. Spletna stran dela vredu, razen tiste funkcionalnosti.
Kaj je potrebno narediti, da na strežniku delajo projekti z .dll datotekami?
Hvala,lp
Tr0n ::
Si v IIS Managerju ta folder, v katerem je aplikacija, pretvoril v aplikacijo (Convert to Application)?
Tr0n ::
Ko publishas v IIS dir, imas v bin direktoriju ta dll? Ce ga imas, potem je verjetno kaj drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apache + PHP + IIS + ASP.netOddelek: Programiranje | 1681 (1535) | MasterBlaster |
» | Tezava pri prenosu datoteke preko httpOddelek: Omrežja in internet | 1197 (1043) | Microsoft |
» | phpBB forum; a dela na IIS?Oddelek: Programska oprema | 1978 (1707) | boych |
» | Deregistracija DLL-a?Oddelek: Programiranje | 1054 (945) | Nazgul |
» | php na domačem računalnikuOddelek: Izdelava spletišč | 1855 (1680) | Cokolesnik |