Forum » Pomoč in nasveti » maili v outlooku
maili v outlooku
sinicka ::
rada bi formatirala racunalnik in pri tem ne izgubila mailov iz inboxa v outlook expressu. pa ne vem, kako naj kopiram maile tako, da jih bom lahko se kdaj dobila nazaj.
ChiefThunder ::
v outlooku pojdi na file> export, če ne pali pa probi tools> options> maintenance> store folder (to je mapa v kateri se nahajajo maili).
oz. za win 98
X:\WINDOWS\Application Data\Microsoft\Outlook Express\Mail... mislim, da je to to.
lp
oz. za win 98
X:\WINDOWS\Application Data\Microsoft\Outlook Express\Mail... mislim, da je to to.
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
sinicka ::
ja, mam win98 mbx file iz tistega folderja sem ze probala kopirati, pa se ni obneslo - ko sem potem skopirala nazaj po brisanju mojih mailov ni bilo nikjer ...
lp
lp
servo ::
Hm, jaz to zadevo rešujem tko (formatiranje je namreč pri meni nekaj običajnega), da s programom e-Backup backupiram maile in priljubljene in ko so enkrat frišni windowsi gor pa obnovim zadevo in to je to. program pa dobiš na http://www.inachis.com/download/index.h...
lp
lp
Hybrid12 ::
Poišči program Outlook express backup. Pa se stran
www.genie-soft.com/default.html
www.genie-soft.com/default.html
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hybrid12 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 279006 (23937) | Matko |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2620 (2372) | chrush |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2618 (2510) | knesz |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1779 (1286) | DrSergioDJ |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1932 (1820) | StratOS |