Forum » Loža » Nike reklama
Nike reklama
_Mortal_ ::
Če najdeš še men povej k je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>:D
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
akulp ::
Ja bom poiskal obljubim ker sem v časopisu Delo bral prejšnji teden o tem (tud naslov je bil omenjen).
Če maš >Delo mi prosim pomagaj nekje v športu pod rubriko Šport po svetu (na koncu športne strani v modrem oknu mislm da )
Če maš >Delo mi prosim pomagaj nekje v športu pod rubriko Šport po svetu (na koncu športne strani v modrem oknu mislm da )
R0K ::
http://nikefootball.nike.com/nikefootba...
Pa pejte pod Download in pod ADS ... tm mate 4 take reklame in ena od teh je taka k jo zdj vrtijo po TV ...
Aia ... sam to je vlko 10MB ... sam tolk ..
Pa pejte pod Download in pod ADS ... tm mate 4 take reklame in ena od teh je taka k jo zdj vrtijo po TV ...
Aia ... sam to je vlko 10MB ... sam tolk ..
akulp ::
Ja ROK ma prov na Nikefootball so tri verzije te reklame: naslov je The Secret Tournament.
Aja pa velikost 10mb, peace of cake for ADSL users, :-), take it - temelji digitalnih komunikacij(ne pa ISDN)
Aja pa velikost 10mb, peace of cake for ADSL users, :-), take it - temelji digitalnih komunikacij(ne pa ISDN)
darh ::
komentar na filmcke za po-downlowdat.... format MOV (QuickTime), kvaliteta smrdi.. zvoka ni slisat.... sux uglavnem... ce kdo najde kje drugje, let me know :)
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet ne zna določiti prave lokacijeOddelek: Omrežja in internet | 1241 (862) | Bakunin |
» | MotoGP 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7189 (4378) | Map |
» | PiercingOddelek: Loža | 1902 (1623) | js? |
» | kam uploadat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1827 (1515) | Brilko |
» | problem z ie+outlookOddelek: Omrežja in internet | 714 (688) | koli99 |