Forum » Loža » Piercing
Piercing
Keyser Soze ::
Malo čudna tema za ta forum pa vseeno.
Problem je, da preprosto ne vem, kam naj se obrnem v tej mali Sloveniji, da bi dobil malo kvalitetnejše uhane za piercing (popek, nos).
Kirurško jeklo namreč povzroča alergijo(na žalost), tako da pride v poštev zgolj titan ali pa niobij. Vsaj te alternative so mi znane. Se da kje pri nas najti te zadeve? Ali smo še bolj "balkanski" na tem področju?
P.S.: Aja... Pa to je za punco. "Normalno" punco, tako da razne "goth" ipd. zadeve odpadejo.
Problem je, da preprosto ne vem, kam naj se obrnem v tej mali Sloveniji, da bi dobil malo kvalitetnejše uhane za piercing (popek, nos).
Kirurško jeklo namreč povzroča alergijo(na žalost), tako da pride v poštev zgolj titan ali pa niobij. Vsaj te alternative so mi znane. Se da kje pri nas najti te zadeve? Ali smo še bolj "balkanski" na tem področju?
P.S.: Aja... Pa to je za punco. "Normalno" punco, tako da razne "goth" ipd. zadeve odpadejo.
- spremenil: Keyser Soze ()
js? ::
hm...ka ma pa rada ta punca?
mislim barve,oblike...
p koliko časa že ima piercing?
mislim barve,oblike...
p koliko časa že ima piercing?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: js? ()
Keyser Soze ::
Jp, exit poznam, samo so mi nekako pod nivojem oz. preveč amaterski. Vsaj kar se tiče tattoojev. Pa tudi ni preveč pestre izbire materialov. =/
Kakšne oblike ima rada. Pač punčkaste. Kaj pa vem... Metuljček, zvezdica, kakšen drug simbol...Glede barve in oblike pa res ni potrebno preveč omejit izbora. Poudarek je predvsem na kvalitetnem materialu, ki ne povzroča alergije.
Kakšne oblike ima rada. Pač punčkaste. Kaj pa vem... Metuljček, zvezdica, kakšen drug simbol...Glede barve in oblike pa res ni potrebno preveč omejit izbora. Poudarek je predvsem na kvalitetnem materialu, ki ne povzroča alergije.
js? ::
a pa ji paše?
ups...oprosti..
nima ravno veliko veze s tvojo temo ampak...moja "žena" se namreč sama odloča za piercing, pa me zanima kako piercing na tvoji punci vpliva nate...ti je ušeč? te moti?
glede materijalov sam nimam ravno pojma(slišal sem za kirurško jeklo ter titan)...sem pa v exitu kamor sva se šla pozanimat videl veliko lepih piercingov(viseči,barvasti,majhni,veliki...)...mogoče bi tam našel kakšnega?
ne vem pa zakaj ampak sem zaslutil da imaš nekaj proti exitu...?
ups...oprosti..
nima ravno veliko veze s tvojo temo ampak...moja "žena" se namreč sama odloča za piercing, pa me zanima kako piercing na tvoji punci vpliva nate...ti je ušeč? te moti?
glede materijalov sam nimam ravno pojma(slišal sem za kirurško jeklo ter titan)...sem pa v exitu kamor sva se šla pozanimat videl veliko lepih piercingov(viseči,barvasti,majhni,veliki...)...mogoče bi tam našel kakšnega?
ne vem pa zakaj ampak sem zaslutil da imaš nekaj proti exitu...?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: js? ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piercingi,uhani, itd.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10088 (8478) | Gagatronix |
» | TetoviranjeOddelek: Loža | 18398 (15590) | Music Man |
» | iPhone 3GS TitaniumOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7659 (5556) | T.A.D.E.J |
» | Nakup moške srebrne zapestniceOddelek: Loža | 5428 (4974) | Mentalist |
» | Piercing in delo v pisarni??Oddelek: Loža | 8464 (7295) | Reso |