Forum » Omrežja in internet » problem z ie+outlook
problem z ie+outlook
koli99 ::
Imam naslednji problem. Vsakič ko kliknem na internet explorer ikono se mi najprej odpre okno z kar nekim linkom(http://www.the-exit.com/2/). Na oknu se ne pokaže nič in se minimira v orodno vrstico kjer piše: Inbox-OutlookExpress-Microsoft Internet Explorer. Moteče je ker ko brskam po internetu se mi odpirajo kar neke strani(tudi z nemoralno vsebino) in če imam že eno odprto okno ne morem odpreti novega ker novo prekrije staro. Kaj naj naredim?
Sej odpreta se mi dve okni. Ena je non-stop minimirana(tista moteča) druga pa deluje normalno(odpre se mi homepage)
undefined ::
Poglej v mrežne nastavitve... tam kjer maš vpisan dns in ostalo robo, poglej, da ni kje še kak lev naslov. Prav tako poglej datoteko HOSTS v diru windows/system32/drivers/etc.
Sorry je bla res pod homepage nastavljena una stran(the-exit). Sedaj se mi odpira samo eno okno s pravim homepagom. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1256) | jedateruk |
» | Težava Windows7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1661 (1329) | s-adi |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4131 (3057) | grofsi |
» | Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7170 (5062) | kolesar |
» | Adsl povezavaOddelek: Programska oprema | 1683 (1329) | zvitorepec |