Forum » Loža » trillian messenger vprasanje!
trillian messenger vprasanje!
sifu ::
zanima me naslednje..
nikakor ne morem iz contact liste izbrisati offline contactov....
nekoc mi je to ze uspelo...zdej pa nikjer ne najdem opcije....
pri tem ne mislim da mi prikazuje samo online contacte ampak bi rd hidal prou offline folder...
ko nanj pritisnem z desnim gumbom in dam remove, mi napise da moram it v options in dati hide offline folder...vendar te opcije nikjer ne najdem
need help
nikakor ne morem iz contact liste izbrisati offline contactov....
nekoc mi je to ze uspelo...zdej pa nikjer ne najdem opcije....
pri tem ne mislim da mi prikazuje samo online contacte ampak bi rd hidal prou offline folder...
ko nanj pritisnem z desnim gumbom in dam remove, mi napise da moram it v options in dati hide offline folder...vendar te opcije nikjer ne najdem
need help
ahac ::
hide offline contacts v contact list opcijah ti vse offline kontakte premakne v grupo offline contacts
a je to to?
a je to to?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
sifu ::
to je res kar si napisal...vse offline mam v offline folderju...ampak jest bi rd da mi ta offline folder sploh ne bi prikazovalo
in tudi na zacetku ko pozenem trilliana mi offline folder ni skrcen ampak vidim vse offline kontakte
in tudi na zacetku ko pozenem trilliana mi offline folder ni skrcen ampak vidim vse offline kontakte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird - arhiv, backup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2225 (1541) | gddr85 |
» | Varnostne kopije v podjetjihOddelek: Pomoč in nasveti | 6917 (5723) | wooted |
» | Kako odstraniti offline files puščiceOddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1750) | StratOS |
» | ProfilOddelek: Operacijski sistemi | 1153 (1046) | 1fris |
» | Win 2k serverOddelek: Pomoč in nasveti | 858 (779) | iBojan |