Forum » Pomoč in nasveti » DrWatson Debugger
DrWatson Debugger
Luksi ::
Pozdravljeni!
Danes zjutraj zalaufam računalnik, se lepo Windowsi zaženejo, vse OK, nakar se mi pojavi to obvestilo:
DrWatson Postmortem Debugger je naletel na težavo in se mora zapreti. Opravičujemo se vam za neprijetnost.
Dejansko to pomeni, da ne morem npr. odpreti IE ipd. računalnik moram torej resetirati. Sedaj se mi pa dogaja tudi, da se mi recimo to obvestilo pojavi, ko želim npr. po 15 minutah normalnega delovanja računalnika odpreti IE in sledi spet resetiranje...
Ali kdo slučajno ve, v čem je problem?
Hvala in lp!
Danes zjutraj zalaufam računalnik, se lepo Windowsi zaženejo, vse OK, nakar se mi pojavi to obvestilo:
DrWatson Postmortem Debugger je naletel na težavo in se mora zapreti. Opravičujemo se vam za neprijetnost.
Dejansko to pomeni, da ne morem npr. odpreti IE ipd. računalnik moram torej resetirati. Sedaj se mi pa dogaja tudi, da se mi recimo to obvestilo pojavi, ko želim npr. po 15 minutah normalnega delovanja računalnika odpreti IE in sledi spet resetiranje...
Ali kdo slučajno ve, v čem je problem?
Hvala in lp!
Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 2588 (2300) | amigo_no1 |
» | WinsockOddelek: Pomoč in nasveti | 1288 (1166) | jozerus |
» | Windows XP problem (register, kernel debugger)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1626) | bluefish |
» | Dr.Watson Debugger?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1333) | Wolfman |
» | prog-utility spremlja procese v racunalniku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (918) | dexter |