» »

prog-utility spremlja procese v racunalniku?

prog-utility spremlja procese v racunalniku?

dexter ::

Hello!

Ali obstaja kak prog ali utility,ki bi spremljal procese v windowsih,like Watson ,sam da mi ta nic ne sporoci.

Mam problem z graficno,tvout. Tvtool mi vsake tok cajta kar sam ugasne ali izklopi sliko,prej je delalo ok zdej pa serje.

LP

andrej ::

kako bi ti rad spremljal procese?
ce hoces bit mazohist lahko priklopis gor debugerja pa gledas tocno kaj se dogaja, ampak se grem stavit, da ti nebo nic jasno kaj se gre...
Najboljse je, da skusas to zadevo sprabvit tako dalec, da jo je mozno s tocno dolocenimi koraki ponovit - pol pa to posljes proizvajalcu in on naredi popravek...

miranpozar ::

Za Win9x sisteme je ta zadeva kar kul:
Process Viewer 2000

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

zgleda cool...
ampak z njim ne mores videt, kaj proces dejansko pocne... drugace pa lahko pod w2k skoraj vse naredis kar z Task Managerjem..

Hello!
Sem studiral mal te debuggerje (like Softice) sam ne vem ce bi s tem kaj jaz osebno naredil.

Drugac,pa sem mislil kaj podobnega tko da mas kak interupt za nastavit tko direkt na programu, da spremlja kaj program dosega in kaj njega dosega (like dll,dsound...).

Ke zdej pa ne vem kaj bi lahko bilo vec narobe:vse na novo instaliran,bt869 (tv out cip) pa ne verjamem da se kar znuca,da zacne zajebavat (ke tvtool se samo ugasne,slika se preseli na monitor,zvok lavfa,temp cpu normalna....).
Edino ce se je bt869 pregrevat zacel,to bi tud moral nekako ugotovit s kakim coolerjem.

LP
Mogoce kdo pozna kak podoben program like tvtool, sprobal bom se z nvidia driver tvout direkt,da se prepricam da ni cip kriv,ampak sistem.|O

mozno je da majo driverji kaksen bug, ki se pojavi po kaksen casu...
Drugace pa se da to lepo pogledat s kaksnim, debugerjem, ampak pri debugerju moras kar dobro poznat sistem... kaksne druge moznosti ni. Lahko pa probal Driver Verifier za w2k pod w2k - ta malo bolj stestira driverje...

Loki ::

Jest ti predlagam TaskInfo.
I left my wallet in El Segundo

hello!

Bom sprobal.

Drugac,sem pa zrihtu.
Krivec je tvtool 4.8 nekaj mu ni vsec na mojem sistemu,kdo bi ga vedel. Ko sem deletal keys in uporabil tvtool 4.6 ni bilo nobenih problemov,tko da zdej lavfa OK.

`novejse verjetno ne pomeni tudi boljse`
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Volt mod na grafični (stari grafični)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
381871 (1173) Tic
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
506199 (5104) bbobst
»

oc geforca2

Oddelek: Navijanje
241187 (943) nytro
»

TV out in geforce mx in ostali

Oddelek: Zvok in slika
61280 (1074) Filo
»

Raztegovanje slike na TV-ju