Forum » Omrežja in internet » wireless omrezje
wireless omrezje
emsi ::
Pozdravljeni,
imam prenosnika in sem brez wireless routerja. zato me zanima če je možno da bi kupil samo wireless kartico za namizni pc in bi imel internet na prenosniku preko te brezzicne kartice ? na namiznem pcju bi pac sheral internetno povezavo.
tako kot imam zaj v namiznem dve navadni mrezni kartici in imam pac utp kabl potegnjen do prenosnika in imam tako internet na prenosniku.
Hvala za odgovore in lep pozdrav, Marko
imam prenosnika in sem brez wireless routerja. zato me zanima če je možno da bi kupil samo wireless kartico za namizni pc in bi imel internet na prenosniku preko te brezzicne kartice ? na namiznem pcju bi pac sheral internetno povezavo.
tako kot imam zaj v namiznem dve navadni mrezni kartici in imam pac utp kabl potegnjen do prenosnika in imam tako internet na prenosniku.
Hvala za odgovore in lep pozdrav, Marko
=
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava pc plus dva prenosnikaOddelek: Omrežja in internet | 866 (733) | m0f0x |
» | ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1Oddelek: Omrežja in internet | 2856 (2067) | MrStein |
» | Dva računalnika v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 2953 (2202) | malini |
» | Brezžična povezava in prenosnikOddelek: Omrežja in internet | 5695 (5225) | thierryhenry |
» | USB wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 1360 (1097) | Sims |