Forum » Omrežja in internet » lovljenje SNMP paketov
lovljenje SNMP paketov
masterpsi ::
Hi all!
Imam 1problem: In sicer imam 1 napravo, ki pošilja SNMP (Simple Network Management Protocol) pakete oz ti. trap reporte). Pošilja jih na računalnik na katerem laufa 1 program, ki te pakete pretvori v user friendly verzijo in ko gre kaj narobe z napravo, ene lučke svetijo v programu, jaz pa bi rad da dobim v tem primeru mail, (ko pride določen paket):
Ali obstaja kak program, ki bi mu vpisal kakšne pakete naj išče (snifa) in ko dobi nej pošlje email? Neki sm iskal po googlu, brez uspeha. Upam da je jasno.
LP
Imam 1problem: In sicer imam 1 napravo, ki pošilja SNMP (Simple Network Management Protocol) pakete oz ti. trap reporte). Pošilja jih na računalnik na katerem laufa 1 program, ki te pakete pretvori v user friendly verzijo in ko gre kaj narobe z napravo, ene lučke svetijo v programu, jaz pa bi rad da dobim v tem primeru mail, (ko pride določen paket):
Ali obstaja kak program, ki bi mu vpisal kakšne pakete naj išče (snifa) in ko dobi nej pošlje email? Neki sm iskal po googlu, brez uspeha. Upam da je jasno.
LP
masterpsi ::
hvala za odgovore.
-Wireshark uporabljam za lovit pakete, nisem p nikjer dobil funkcije, da pošlje email
-Kiwi programe sem pregledal, ampak nisem dobil nič uporabnega.
Any more help?
Poznam tudi Ethreal network Analyzer in Micrisoft network monitor in noben nima te funkcije.
LP
-Wireshark uporabljam za lovit pakete, nisem p nikjer dobil funkcije, da pošlje email
-Kiwi programe sem pregledal, ampak nisem dobil nič uporabnega.
Any more help?
Poznam tudi Ethreal network Analyzer in Micrisoft network monitor in noben nima te funkcije.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ICMP reply "napad"Oddelek: Pomoč in nasveti | 841 (737) | b3D_950 |
» | WireShark SniffingOddelek: Pomoč in nasveti | 3659 (1817) | zbrisan |
» | nakup tehnike kitajskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4886 (3649) | shadeX |
» | Google ukinja razvoj WavaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10221 (8131) | Jst |
» | Email tracker?!?Oddelek: Programska oprema | 2606 (2357) | Jeronimo |