Forum » Strojna oprema » HDMI - grafična kartica ali monitor?
HDMI - grafična kartica ali monitor?
friksi ::
Imam neko praktično vprašanje, na katerega bom upam da, tukaj našel (dobil) odgovor.
Ali lahko na računalniku z vgrajenim BlueRay predvajalnikom ali snemalnikom gledam filme (predvajam BlueRay diske) s HDCP zaščito, če monitor ne podpira HDCP-ja, podpira pa ga grafična kartica? Torej konkretno, ali je možno tako predvajanje filmov na NEC MultiSync 20WGX2 PRO monitorju (ki ne podpira HDCP) preko računalnika z grafično kartico BFG 8800 GTS 512 OC (ki pa podpira HDCP)?
Hvala.
LP
Ali lahko na računalniku z vgrajenim BlueRay predvajalnikom ali snemalnikom gledam filme (predvajam BlueRay diske) s HDCP zaščito, če monitor ne podpira HDCP-ja, podpira pa ga grafična kartica? Torej konkretno, ali je možno tako predvajanje filmov na NEC MultiSync 20WGX2 PRO monitorju (ki ne podpira HDCP) preko računalnika z grafično kartico BFG 8800 GTS 512 OC (ki pa podpira HDCP)?
Hvala.
LP
Zheegec ::
Uradno ne, HDCP morata podpirati obe napravi, uporabljati moraš pa digitalni kabel... drugače tako in tako HDCP ne bi deloval
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blu ray predvajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (865) | gendale2018 |
» | kateri program za predvajanje bluerayOddelek: Zvok in slika | 3196 (3087) | atomc |
» | Nova zaščita modernih optičnih diskov razbita že pred uradnim izidomOddelek: Novice / Diski | 4370 (2724) | Mavrik |
» | HDHTPCOddelek: Kaj kupiti | 1068 (898) | ender |
» | HDMI grafične karticeOddelek: Novice / Grafične kartice | 3864 (3393) | ender |