Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik ne tiska slik?
Tiskalnik ne tiska slik?
mojsterchen ::
Posedujem tiskalnik HP LaserJet 1018.
Po tem, ko sem zamenjal OS in šel na Visto se mi dogaja oz. sem vsaj opazil, da recimo v programu Word ali iz PDF-ja ne morem izpisati slik. Povedano drugače, čim je v dokumentu prisotna bitna slika se mi na desni strani A4 izpisanega lista pojavlja prekinjena črta, debeline cca. 2 mm. V glavnem zelo moteča zadeva. Posodobil sem že driverje, se igral z nastavitvami printerja, poizkusil z različnimi verzijami Worda ... zmeraj enako.
Iz programa Corel, pa zadeva deluje normalno!
Kaj za vraga je to?
Po tem, ko sem zamenjal OS in šel na Visto se mi dogaja oz. sem vsaj opazil, da recimo v programu Word ali iz PDF-ja ne morem izpisati slik. Povedano drugače, čim je v dokumentu prisotna bitna slika se mi na desni strani A4 izpisanega lista pojavlja prekinjena črta, debeline cca. 2 mm. V glavnem zelo moteča zadeva. Posodobil sem že driverje, se igral z nastavitvami printerja, poizkusil z različnimi verzijami Worda ... zmeraj enako.
Iz programa Corel, pa zadeva deluje normalno!
Kaj za vraga je to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word alternativa-akademska uporabaOddelek: Programska oprema | 1389 (1079) | Moivre |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14220 (10975) | driver_x |
» | kako dobit besediloOddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1352) | ne_kdo |
» | Pipin odprti termin: LatexOddelek: Novice / Kiberpipa | 4557 (3690) | BigWhale |
» | problem z radeon 9000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (916) | Klemenn |