Forum » Loža » http://vizija.siol.net/
http://vizija.siol.net/
Tomi ::
Ok, saj je lepo, da te zanima, če zadeva dela ali ne, samo malo bi pa vseeno lahko pozabil na jezik;(
metrodusa.blogspot.com
djv ::
Eh daj, zdaj pa že nehajte s temi vašimi bednim "no warez" crapom. Če se že greste "wannabe no warez" site, potem vsaj nehajte težit že za jezik. ;(( Pizda vam...
Uf..zdaj pa sem pozabil, kaj sem hotel povedat..aja...meni dela ta "evil dick" od siola!:D
Uf..zdaj pa sem pozabil, kaj sem hotel povedat..aja...meni dela ta "evil dick" od siola!:D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: djv ()
sifu ::
a dela to komu k ma kabl???
se mi zdi da so to naredl sam za adsl sam ne vem ce je to mogoce...so pa vsega zmozni
ce pa so, so pa tahuj prasci!!!!!!
se mi zdi da so to naredl sam za adsl sam ne vem ce je to mogoce...so pa vsega zmozni
ce pa so, so pa tahuj prasci!!!!!!
IceIceBaby ::
jaz mam adsl pa mi dela. Samo ce ba fullscreen gledam recimo akanal mi kr precej steka vmes.
tejo ::
Men dela ok, samo oddaja 24ur se mi zatika (zvok je ok, samo namesto tekoče slike mam diapozitive).
cahahopie ::
To bi naj bla kao kletvica?? Ma dej nehite no... bruhahahaha!!! Ne bi rekel, če bi rekel "ženski spolni organ" al pa "pejt v maribor" ali pa "svinjska samica". Raje oštevaj tiste, ki žalijo in blatijo po temah v Loži.
whatson ::
Itak da ne dela..
Siolovi M$ servercki delajo samomore, ce so le pod malo vecjim pritiskom.
:D
Siolovi M$ servercki delajo samomore, ce so le pod malo vecjim pritiskom.
:D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
R0K ::
NE. Ampak deluje samo preko SiOLovih povezav.
Meni dela dokaj tekoče, samo kaj ko itaq ne gledam Pop-tvja in A kanala ... kak MTV bi bolj pasal ...
Meni dela dokaj tekoče, samo kaj ko itaq ne gledam Pop-tvja in A kanala ... kak MTV bi bolj pasal ...
whatson ::
Da in jaz imam siolovo povezavo. aDSL, kao
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
sifu ::
da bolj podrobno zastavim moje vprasanje:
a je tuki kdo s telemachovim kablom, ki mu to dela...men vedno zapre server in javi napako...
sej ne da sem kaksen poptv ali a kanal fan sam vcas bi rd komu, ki pride na obisk, pokazu, kaksen lolek je rok tamše ali pa tanko:D
a je tuki kdo s telemachovim kablom, ki mu to dela...men vedno zapre server in javi napako...
sej ne da sem kaksen poptv ali a kanal fan sam vcas bi rd komu, ki pride na obisk, pokazu, kaksen lolek je rok tamše ali pa tanko:D
mangaldar ::
jst sm tudi na kabli, sam ne prek telamacha, pa mi tud ne dela, bo treba pa še naprej gledt tv na tunerji ;)
pa ne ti meni čez tankota :)
pa ne ti meni čez tankota :)
Baja ::
men media player zateži da nisem povezan na internet. Aja, če že nisem povezan,to sporočilo pa sem poslal prek s pomočjo telepatije:D
Matty ::
Mam kabel preko Siola... Ne dela, ker "rabis" ADSL...
popravek: delajo mi video spoti brez problema, to pomeni tekoce, vse ostalo ne dela (kljub temu, da imam v desnem okencu - ko se odpira, napisano hitrost preko 90kb/s)
pri vseh zadevah (razen videospotih) mi napise network connection has failed...
popravek: delajo mi video spoti brez problema, to pomeni tekoce, vse ostalo ne dela (kljub temu, da imam v desnem okencu - ko se odpira, napisano hitrost preko 90kb/s)
pri vseh zadevah (razen videospotih) mi napise network connection has failed...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matty ()
[t502] ::
Jaz mam ADSL pa je zelo dobro delalo. Pred nekaj dnevi sem gledal gor Pop Stars pa je slo brez najmanjsega zatika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi POP TV in Kanal A preko interneta!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 45982 (36886) | jurre |
» | POP TV in A kanal preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 13109 (9735) | dzinks63 |
» | amis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12646 (8831) | EvilDare |
» | CsOddelek: Igre | 1738 (1220) | Morpheus |
» | telemach kabelski internet vs. adsl (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4808 (3706) | Uporabnik |