Forum » Operacijski sistemi » Kako integrirati določene programe v Windows XP CD ?
Kako integrirati določene programe v Windows XP CD ?
C00PER ::
Lep pozdrav !
A ima kdo kakšno idejo, kako si lahko v svoj Windows XP CD integriram določene programe, katere želim imeti že ob inštalaciji. Po domače rečeno, ker ne vem kako naj to povem strokovno - rad bi imel bootable install disk za XPje, ki ga ponavadi uporabljajo računalniške firme, ki na zelo hiter način naložijo sistem z vsemi obljubljenimi programi, registrom, itd....ne pa da se je*em 3 ure, da vse željeno naložim, od driverjev, vseh programov, itd.....rad bi si nardil neke vrste IMAGE svoje popolne konfiguracije in ko pride cajt, da vržem sistem dol in naložim novega, dam samo ta CD not in je delo opravljeno brez dolgotrajnih postopkov individualnih inštalacij :)
Upam, da sem bil dovolj jasen, kaj me muči....hvala za pomoč že vnaprej :)
LP
A ima kdo kakšno idejo, kako si lahko v svoj Windows XP CD integriram določene programe, katere želim imeti že ob inštalaciji. Po domače rečeno, ker ne vem kako naj to povem strokovno - rad bi imel bootable install disk za XPje, ki ga ponavadi uporabljajo računalniške firme, ki na zelo hiter način naložijo sistem z vsemi obljubljenimi programi, registrom, itd....ne pa da se je*em 3 ure, da vse željeno naložim, od driverjev, vseh programov, itd.....rad bi si nardil neke vrste IMAGE svoje popolne konfiguracije in ko pride cajt, da vržem sistem dol in naložim novega, dam samo ta CD not in je delo opravljeno brez dolgotrajnih postopkov individualnih inštalacij :)
Upam, da sem bil dovolj jasen, kaj me muči....hvala za pomoč že vnaprej :)
LP
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4854 (3436) | al3s |
» | Shranjevanje Win update popravkovOddelek: Operacijski sistemi | 1722 (1419) | neoto |
» | nLite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6553 (6509) | OmegaBlue |
» | .bat file :)Oddelek: Programiranje | 1244 (1090) | PiPi FiLiPi |
» | Win XP temeOddelek: Operacijski sistemi | 1786 (1580) | andper |