» »

Win XP teme

Win XP teme

mkonci ::

Živjo, mene pa zanima, če ma kdo kako dobro namizno temo, ne mislem s tem ozadja, ampak drugačen videz win Xp. Mi lahko svetujete kje se da to staknit?
Sem že neki downloadov, pa ni blo pol nič iz tega.

No, če poznete kak dober link povejte.:))
  • spremenil: moj_nick ()

Edelweiss ::

Predvidevam,da misliš na slog programa Windows XP . Tega je na netu sploh pa probaj z Google že na stotine strani s temi forami.
Downloadal si jih nehaj in ni bilo efekta:D seveda saj so originalni slogi programa Win XP digitalno podpisani,tile ki pa so na voljo na internetu pa niso oziroma jih je zelo malo,ki so digitalno podpisani,zato raboš program s katerim "naserješ" računalnik in ti omogoča prikaz ne digitalno podpisanih slogov programa Win Xp.

Ta program se imenuje : XP Theme Multi Pacher v 1.1 8-)

Če bi pa malo pobrskal bi pa ugotovil,da smo tukaj že govorili o tem.
En izmed boljših linkov pa je tukaj

Zgodovina sprememb…

mkonci ::

Hvala:8)

Edelweiss ::

No problem 8-)

mkonci ::

Še neki:
mogoče veš kje lahko dobim
- XP Theme Multi Pacher v 1.1

ker sem pogledu na googlu in altavisti pa ga nikjer ne najdem:\

Edelweiss ::

Ne vem točno, tud jaz sem sedaj iskal pa nisem našel.Na zasebno mi pošlji svoj mail,pa ti ga pošljem - 365 Kb ima zipan.8-)

jurre ::

men je zlo dobra tale stran themexp:D

Edelweiss ::

No ta stran jurre je pa vsaj zame ena izmed boljših.Obiskujem jo sigurno že od vsega začetka, prav tako tud tole ki ima izredno veliko izbiro celo večjo kot theme xp.
Ali pa tud tale je prva liga. Seveda vsak ima svoj okus in pa seveda kaj posameznik išče in kaj rabi.8-)

mkonci ::

živjo!

A mi lahko ti poveš, kako naj nastavim izbrano temo na moj winxp???
rabim kak program?
Lahko mal opišeš, temo sem si že dol potegnu pa ne vem kaj naj zdaj, ko odzipam je not kar neki fajlov, jih morem kam presnet???

Edelweiss ::

MKONCI !!
Saj sem ti že prej napisal , da potrebuješ program,da lahko namestiš teme v svoj računalnik.Ampak to ni program za instalacijo tem,vendar se program samodejno ko ga inštaliraš shrani v register oziroma v sistem in ta program ti kasneje dovoljuje (kar pa ti sploh ne opaziš), da si lahko z neta namestiš teme,ki niso originalne ali drugače povedano NISO DIGITALNO PODPISANE !!:\
Microsoft se je z tem zaščitil in svoje teme digitalno podpisal,glih zarad tega da nebi uporabljali ne digitalnih.In na kratko povedano je ta program neke vrste CRACK, ki ti potem omogoča nalaganje tem v Win sistem.
Naložijo pa se :Windows -> Resources -> Theme

Če pa ti sedaj nisem že dovolj jasno vse napisal pol pa ne vem več ??!!!;((

mkonci ::

Ja sej zastopm, Sam še zdej ne vem al si mi poslo programček na noj mail8-O
Če si pozabu si prej napisu da mi ga boš!!!:D

Pa vseeno hvala še enkrat za pojasnilo

mkonci ::

Na da boš vedu kje je na netu, mi ga je ratal najdet:P

mkonci ::

Sory če sem že tečen, ampak nevem kdo mi nej pomaga. Naložu sem že tist programček (crack) . Zdej mam pa eno zlo pomembno vprašanje: Pa kako hudiča naj sedaj spremenim temo v windowsih???:(

Iztok Smolic ::

Posnem si style xp, in potem tm enostavno izbiras reme, in jih lahko DL iz neta (tiste linke ki so ti jih dali) upam da tale Style XP ni ze mal prestrar - ker jeaz sem ga neki casa uporabljal, ampak zdej sem pa nehal z temami in uporabljam Win95 slit :)

Edelweiss ::

MKONCI, ne vem kaj si hotel s tem napisat ?? NAVAJAM " Na da boš vedu kje je na netu, mi ga je ratal najdet" KONEC NAVEDKA ! Jaz kar iščem tud najdem in jaz ta programček imam in ni problema.Čakaš,da ti ga pošljem po mailu si napisal !!:|
Zakaj ne bereš kaj pišem ?? Lepo sem ti napisal,da mi pošlji na zasebno sporočilo tvoj mail,da bom vedel kam ti zadevo poslati in ker tega nisi naredil,ne vem kam ti naj pošljem in ti lahko čakaš v nedogled !!:| .
Program XP Theme Pacher,ko zaženeš te najprej opozori,da se "igraš" i sistemskimi datotekami .... itd. Ne glede potrjuješ z DA in če se ne motim se comp. avtomatko samodejno zažene in stvar je rešena.:D
Nato pa enostavno (imaš ene XP theme,ki imajo končnico .exe) enostavno 2x klikneš ter se samodejno naložijo,kamor sem ti prej napisal pot kamor je možno ročno posnet theme !!!;((
Potem pa enostavno v lastnostih - videz - ter slog prg. Windows (če si vse prav naredil) najdeš Shemo ki si jo posnel in stvar je rešena.Glede nato,da ........ ne vem če si sploh naložil pravi programček.
Upam,da sem bil dovolj JASEN, glede nato da sem se ponavljal in ti 3x pisal ena in isto >:D .

Gandalfar ::

mkonci: umiri se malo in nehaj prosjacti za cracke in pojdi kupit program. Ce tega iz karksnegakoli razloga ne mores storiti to ni izgovor, da ga ukrades in tega na s-t ne podpiramo.


Bodite pridni .. :>

mkonci ::

no vidiš, v tretje gre rado!0:)

Paramedic ::

A ma kdo občutek, da odkar je dal neoriginalne teme gor, da je vse skupaj manj odzivno. Recimo, kaj je lahko krivo, da ko zaženem rač.in vtipkam login password, da že pri pisanju znakci tako mal zakasnijo, in potem ves čas v windows mal počasi izrisuje. Moral bi probat dat nazaj originalni logonui.exe pa spet probat.
End transmission.

Iztok Smolic ::

jaz sem imel tudi neki casa te teme ( uporabljal sem Style XP ) pa sem ugotovil da zeeelo upočasnijo sistem in delajo podobne pi...rije kot je omenil Paramedic. Mogoče če imaš res dober sistem ...

andper ::

Ja načeloma so Windows native XP stili precej bolj optimizirani in zato bolj odzivni. So skratka tista ziher varianta. Seveda pa je za najboljši performance precej bolj uporaben *klasičen* stil. :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WIN XP Theme

Oddelek: Pomoč in nasveti
51234 (1199) JOKER
»

teme za xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
61206 (1163) BluPhenix
»

Windows xp teme

Oddelek: Programska oprema
61098 (1034) teedy
»

Xp Theme

Oddelek: Operacijski sistemi
72281 (1417) veteran
»

StyleXP - zastonj alternativa?

Oddelek: Programska oprema
201439 (976) Mercier

Več podobnih tem