Forum » Operacijski sistemi » Moteč XP zagon
Moteč XP zagon
Yoxi ::
Zanima me nekaj v zvezi z bootanjem XP-jev. Ko računalnik vklopim se mi pokaže stran z uporabniškimi računi. Vse v redu in prav, ampak prijavljenga nimam nobenga drugega računa ali gosta(guest), niti mi za svoj profil ni treba vpisovati gesla ker ga nimam. Torej morem klikniti samo na svojo sliko da se Windowsi naložijo do konca.
Torej zanima me kako to odpravit da ko bom prižgal računalnik, da se mi bo dokonca naložil, brez da bi mi bilo potrebno klikati na svojo slikco.
Hvala za pomoč
Torej zanima me kako to odpravit da ko bom prižgal računalnik, da se mi bo dokonca naložil, brez da bi mi bilo potrebno klikati na svojo slikco.
Hvala za pomoč
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
R33D3M33R ::
Vem, da se je včasih s pomočjo programa tweakUI to dalo narediti. Preizkusi ga.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Mavrik ::
Ne rabiš nobenega dodatnega programa. Start -> Run -> vpiši "control userpasswords2", zbriši kljukico pri "Users must enter username and password to login" ter pritisni okej. Naslednjič se bo sistem avtomatsko prijavo v izbranega uporabnika.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13654 (8830) | BCSman |
» | wake on lan (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6178 (4289) | d0rK |
» | Windows 7 - počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 6175 (5741) | Tine:) |
» | Gmail - shrani poštoOddelek: Programska oprema | 2169 (2106) | nurmaln |
» | Razlika med sistemom C2D in i7Oddelek: Strojna oprema | 1605 (1150) | Lonsarg |