Forum » Strojna oprema » Dell inspiron 6400-network (ne dela
Dell inspiron 6400-network (ne dela
onepack ::
Lp!
Ponovno sem formatiral disk in nalozil win xp! Po vseh instalacijah driverjev hocem usposobit internet v studentu in mi nikakor ne uspe!. Mi je pa v device meneher-ju klicaj na network controller. Kako se to postima? Sn iskal k butl pa nisem nasel resitve! Mrezna drgac dela sam se ne konekta nikamor itd.
Prosim ce kdo ve kok to zrihtat. Res nujno rabim net na laptopu!
Hvala!
Ponovno sem formatiral disk in nalozil win xp! Po vseh instalacijah driverjev hocem usposobit internet v studentu in mi nikakor ne uspe!. Mi je pa v device meneher-ju klicaj na network controller. Kako se to postima? Sn iskal k butl pa nisem nasel resitve! Mrezna drgac dela sam se ne konekta nikamor itd.
Prosim ce kdo ve kok to zrihtat. Res nujno rabim net na laptopu!
Hvala!
- polepsal: Alpheus ()
Highlag ::
Če ima klicaj potem rabi gonilnik. Najdi ustrezen gonilnik, pa bi zadevica morala delati.
Never trust a computer you can't throw out a window
onepack ::
Ja no! Mal sn vpraso k en nob. Pa morm rect da sn za kr neki masin porihto!. Sam z laptopi pa nimam izkusenj in ta problem je neki novga.!
V bistvu ne najdem gonilnikov in nevem za kaj sploh nej iscem gonilnik!
V bistvu ne najdem gonilnikov in nevem za kaj sploh nej iscem gonilnik!
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Alpheus ()
hcet ::
Imam enak prenosnik in tudi jaz sem namestil XP-je in imel enak problem. Finta je v tem, da ni drajverov za xp-je, tako da boš moral nazaj na Visto ;)
Če boš pa jih slučajno našel, pa me obvesti :D
Če boš pa jih slučajno našel, pa me obvesti :D
forplan ::
Jaz imam ta prenosnik in dela network čisto vredo na xp.
Gonilnike pa najdeš na zgornji strani.
Gonilnike pa najdeš na zgornji strani.
da se strinjam
videk88 ::
Pozdravljeni!
Evoga isti problem.
http://support.euro.dell.com/support/do...
nobeden od gonilnikov ni pravilen oz v device managerju je še vedno tisti rumen vprašaj (netvork controller)
Kako zadevo uštimati?
Evoga isti problem.
http://support.euro.dell.com/support/do...
nobeden od gonilnikov ni pravilen oz v device managerju je še vedno tisti rumen vprašaj (netvork controller)
Kako zadevo uštimati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell latitude d505 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 854 (573) | Brias |
» | Siol akcija - Dell 500 za 1 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 33111 (10174) | zuz3k |
» | Pomoč pri softwaru za mini laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (945) | borut1 |
» | Dell 500 in AutoCADOddelek: Pomoč in nasveti | 2503 (2372) | mtosev |
» | Namesto S-ATA mi za disk piše, da je ATAOddelek: Strojna oprema | 1372 (1081) | Mavrik |