» »

Mimovrste

Mimovrste

««
40 / 89
»»

shadeX ::

darkolord je izjavil:

shadeX je izjavil:

Naročil včeraj preko Aliexpress paket - iz skladišča v Španiji. Danes je že tukaj. Kako je to mogoče
Danes si že dobil?


Me ni na domačem naslovu ta vikend ma verjetno ne, ker je paket ostal v centralnem skladišču (sledenje slovenske pošte ga še ne zazna).

Tudi jutri ga verjetno še ne bo, v torek je pa praznik. ;((

darkolord ::

sledenje slovenske pošte ga še ne zazna
Ah :))

Na tisti sliki, ki si jo prilepil, piše samo "Destinacija: Slovenija", ne pa da je že v Sloveniji.

Gregex ::

V soboto zvečer oddal naročilo 3 izdelkov, ki so bili na zalogi in že v nedeljo dobil obvestilo, da je bilo odpremljeno s pošto Slovenije. Torej bi mogel v četrtek dobiti v normalnih okoliščinah. Zdaj pa da vidmo, če bo. :D

opeter ::

Danes sem prejel. :)

DINAMIK je izjavil:

Spomin te vara,nad 199eur je že dolgo,če si VIP kupec je zmeraj 0eur .


A že dolgo? Hmm ... meni se je zdelo, kot da je bilo letos še tako. Vsaj na začetku.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

Cervantes ::

Sem poslal na MV paste od enega uporabnika, ki je napisal sledeče:


"Poznam osebo, ki dela na Mimovrstah, v skladišču. Razmere so zadnjih par mesecov grozne. Dela se v turnusih po 12 ur skupaj. Sepravi od 6ih zjutraj do 6ih zvečer in od 6ih zvečer do 6ih zjutraj. Vmes komaj da kakšen dan prost. Seveda za minimalca. Nadrejeni pritiskajo na zaposlene, a sami ne vedo kakšno je dejansko stanje v skladišču. Naročil je zadn...


Danes sem dobil odgovor.

pri Mimovrste v predprazničnem času res beležimo največjo gnečo, a nanjo smo se pripravljali skozi vse leto. Vsi zaposleni, ne samo sodelavci v skladišču, se zavedamo dodatnih obremenitev v tem obdobju, saj so pritiski kupcev veliki. Tako je pri nas že dolgo vrsto let.

Oseba, ki dela v skladišču, bi vam lahko povedala tudi, da smo zaposlovali nove sodelavce skozi vse leto in da smo v predprazničnem času v skladišču dobili še številčne dodatne okrepitve, tudi mnogi sodelavci iz pisarn so prostovljno pomagali pri različnih opravilih priprave naročil.
V prihodnjem letu načrtujemo še dodatno širitev skladiščnih kapacitet ter dodatne zaposlitve. Pri tem tesno sodelujemo z Zavodom za zaposlovanje RS in s podjetji, ki se ukvarjajo z iskanjem kadrov.

Zagotavljamo vam tudi, da spoštujemo vso delovno-pravno zakonodajo.

Se trudijo. Kaj pa naj.

Machete ::


south park S22E09
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

APPluk ::

Ima kdo izkušnje z zamenjavo LED žarnic pri Mimovrste?
Težava je ker sem naročil kar nekaj enakih žarnic, ampak ne skupaj. In je enim že potekla garancija, in še sam nevem katerim. Bo šlo skozi, če pač rečem da je crknila ena od tistih, ki so še v garanciji?

gusto ::

Sem naročil en izdelek danes zjutraj, plačal z nakazilom na TRR, se potem premislil, preklical naročilo, ker sem naročil drug, podoben izdelek. Koliko časa po izkušnjah rabijo, da vrnejo denar? Sem pisal na podporo, od zjutraj še niso nič odgovorili.

gustek_si ::

Letos sigurno še ne ne bo. Vprašanje če sploh dobiš odgovor do 3. 1. 2019. Pri njih bo tvoje nakazilo vidno šele v ponedeljek, ker imajo gužvo bo mogoče opaženo šele v četrtek in potem gre še proces vračila kupnine, ki bo sigurno kakšen teden. Pomoje dobiš denar nazaj po 10. januarju in nič prej.

gusto ::

gustek_si je izjavil:

Letos sigurno še ne ne bo. Vprašanje če sploh dobiš odgovor do 3. 1. 2019. Pri njih bo tvoje nakazilo vidno šele v ponedeljek, ker imajo gužvo bo mogoče opaženo šele v četrtek in potem gre še proces vračila kupnine, ki bo sigurno kakšen teden. Pomoje dobiš denar nazaj po 10. januarju in nič prej.


Aha hvala. No saj ni nek hud znesek. Glede na trenutno stanje njihove trgovine pa upam, da mi kratke kolesarske hlače tam do poletja dostavijo.:D

Han ::

Izgleda, da bom tudi jaz trikrat razmislil, predno bom še kaj naročil pri njih, kljub VIP statusu.

Danes sem malo čez polnoč naročil običajne gumbek baterije, ki so na zalogi pri dobavitelju, predvidena dobava 3.1.2019. Popoldne dobim obvestilo, da jih ne morejo dobaviti pred 15.1.2019. Pa sem izbral osebni prevzem na Brnčičevi. Jao! ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Han ()

111111111111 ::

Izogibajte se jih med prazniki. Zakaj pa ne greš po gumbne baterije v trgovino Tedi, lidl ali hofer. Tam so res đabe.

Han ::

Ker želim original Panasonic.

energetik ::

energetik je izjavil:

Hm,hm, me je kar zaskrbelo. Jaz pa glih zdaj uveljavljam garancijo za polnilc, sicer so potrdili prejem, ampak očitno bo prej pretekel 45dni rok za garancijsko popravilo, preden bom jaz to zadevo dobil nazaj... 8-O
Včeraj prejel nazaj po slabem mesecu nov polnilec, za katerega sem uveljavljal garancijo. Glede na to da je servis na Hrvaškem in da se že za nove izdelke čaka par tednov, niti ni tako slabo...
Skratka vsaj uveljavljanje garancije gre pri Mimovrste v redu skozi.

dc10 ::

.. še ima kdo kakšno kodo mogoče viška ???:)

Han ::

Pravkar sem dobil obvestilo, da lahko prevzamem baterije, katerih predvideno dobavo so s 3.1.2019 prestavili na 15.1.2019. :D

predi ::

So se zdaj zadeve na Mimovrste normalizirale (naročanje z dostavo)?

Gregex ::

Mislim, da se je. Med prazniki sem dobil izdelke na zalogi v obljubljenem roku, danes so odpremili izdelke, ki so bili na zalogi pri dobavitelju tudi v okviru predvidene dobave.

krompirusa ::

Mene so tudi izgubili letos kot redno stranko. Narocena roba 16.12.2018, predvideni rok dobave 18.12.2018 ( kao na zalogi), šele 28.12.2018 dobum mail, da je pripravljena za prevzem, kljub temu da sem pred tem poslal 2x mail kaj je z robo itd... vendar odgovora zaenkrat nisem prejel. Naročil sem pa pri njih samo zaradi oglaševanega dobavnega roka, ki pa nikakor ni realen. Včeraj so mi še 1x poslali, da roba čaka na prevzem, seveda sem jim odpisal da je ne mislim prevzeti, prvo zaradi tega ker nisem do danes prejel nobenega odgovora oz. pojasnila kje je problem, drugo pa ker sem robo naročil 24.12.2018 drugje, in sem jo prejel 28.12.2018, pa še cena je bla nižja. Šlo se je pa ua PC komponente v vrednosti 800 eur, s tem da sem lani najmanj toliko pustil pri njih... No danes prejmem mail, da je naročilo uspešno preklicani. Brez kakšnega opravičila, pojasnila itd... Hvala lepa ampak men ne bojo več prodal, pa še komu zravn.

Furbo ::

Jaz sem 29.12. dopoldne naročil zadevo iz zaloge, čez urco me je zadeva že čakala za prevzem. Brez problema.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Excavator ::

A niso nekaj casa nazaj omogocali, da ce si oddal narocilo in se ni bilo predano posti/dpd, si lahko spremenil na osebni prevzem?

_Denny_ ::

Naročilo s poškodovanim paketom je dobilo epilog - refund na Mastercard. Ve kdo kako dolgo traja, da PayU to sprocesira?
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

techuser ::

Men so vrnili denar približno v 14 dneh.

gusto ::

Zadnje čase sem jih grajal, naj jih še pohvalim. Če zaokrožim na cele €, naročil sem izdelek v vrednosti 32€ + 4€ poštnina. Ker mi je bila zadeva premajhna (moja krivda) in sem bil ravno v LJ, sem VČERAJ vrnil v poslovalnici na Brnčičevi. DANES sem že dobil nazaj denar in to celo s poštnino, se pravi 36€. Poštnine sploh nisem pričakoval. Ja hvala ali kaj naj rečem.:)

fokz8 ::

kaj je mimovrstam zmankalo škatl? dans sm dobo paket, ko bi priš iz kitajske -.-
"Creativity is contagious. Pass it on"
- AE

Machete ::

Jaz sem vzel otroški zic iz nemčije za 20 eur več kot ga ponuja Mimovrste. Ker so se mi zagnojili. Povem, ker je nekdo pisal, kako bomo čez 2 meseca že veselo naročevali nazaj, ker bo nekaj eur ceneje. No ne bomo vsi.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

shadeX ::

Danes gledam, da bi kupil en Bluetooth speaker. Dobim enega pametnega, dodam v košarico, pridem na zadnji korak.. in ugotovim da nimam možnosti izbire pošiljanja preko PS, razen če sem eksplicitno izbral datum dostave (ki ga je potrebno dodatno plačat) in tam sem lahko izbral DPD ali PS.

Z DPD-jem nimam dobrih izkušenj, tako da nočem imet z njimi opravka, dodatno pa ne bom plačeval, če želim da mi PS pripelje. Pokličem na Mimovrste, kjer mi sicer dokaj "jebi veter" uslužbenka pove, da sistem sam izbere default pošiljanje (večji paketi PS, manjši kao DPD).

Povem, da ne bom naročil, ker mi DPD ne ugaja (zmečkani paketi ali če me ni doma, moram hodit k nekemu random tipu v neko garažo, lol), dodatno pa ne bom plačeval za drugega kurirja, samo zato ker se je sistemu random dvignil, da mi po defaultu DPD pošlje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

XLapse ::

shadeX je izjavil:

(zmečkani paketi ali če me ni doma, moram hodit k nekemu random tipu v neko garažo, lol),


lmao hahahahaha ajej. jaz do tega še nism prišel samo tudi meni dpd sucks. sm jaz zadnjič naroču neki pa mi tudi samo vrglo DPD in do not want.



Še vedno nevem zakaj naročam dosti iz mimovrste, sm se tako navadil, mogoče čas za malo konkurenco počekirat.
alien technology

Ijus ::

shadeX je izjavil:

Danes gledam, da bi kupil en Bluetooth speaker. Dobim enega pametnega, dodam v košarico, pridem na zadnji korak.. in ugotovim da nimam možnosti izbire pošiljanja preko PS, razen če sem eksplicitno izbral datum dostave (ki ga je potrebno dodatno plačat) in tam sem lahko izbral DPD ali PS.

Z DPD-jem nimam dobrih izkušenj, tako da nočem imet z njimi opravka, dodatno pa ne bom plačeval, če želim da mi PS pripelje. Pokličem na Mimovrste, kjer mi sicer dokaj "jebi veter" uslužbenka pove, da sistem sam izbere default pošiljanje (večji paketi PS, manjši kao DPD).

Povem, da ne bom naročil, ker mi DPD ne ugaja (zmečkani paketi ali če me ni doma, moram hodit k nekemu random tipu v neko garažo, lol), dodatno pa ne bom plačeval za drugega kurirja, samo zato ker se je sistemu random dvignil, da mi po defaultu DPD pošlje.


haha

jaz sem že nekajkrat naročeval pri mimovrste. razne stvari. pa še vedno je bilo tako kot so napisali na spletni strani. torej dobavni rok pa to. še vedno vse dobil. tudi če kdaj prekličem naročilo brez besed stornirajo naročilo. ne vem, men delujejo super.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ijus ()

Ijus ::

tudi dostavno službo ki razvaža za njih moram pohvalit. še vedno poklical pred dostavo. vedno mel drobiž za vrnit. ipd/itd. ne vem, super. tud če sem se kdaj dogovoril za kako drugo prevzemn omesto ala dol v mestu so ugodil brez problema.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

wizzy ::

Velikokrat kupujem preko mimovrste saj imajo prevzemno mesto na moji poti iz službe. Danes hočem naročiti določeno zadevo, ki ima izdelek status "zaloga pri dobavitelju". Ko želim izbrati način prevzema in plačila imam na voljo samo dostavo na moj naslov. Ali je še kdo naletel na enak problem?
Testiral sem z izdelkom, ki je na zalogi in brez problema lahko izberem prevzam na prevzemnem mestu. a?

mat xxl ::

Ja njihov dobavitelj pošlje direkt k tebi ..... zato je tako.

roCkY ::

Mene so zadnjič "obtožili", da sem dan po plačilu kupnine na TRR spremenil način plačila na gotovinsko...!!!

Pa tudi, če bi res po pomoti kaj sčaral. Ali nihče ne preveri zakaj je nek znesek prišel na njihov TRR? Ujemata se št. naročila in znesek ter nativ plačnika...

Zadnji nakup pred tem je bil pred debelim letom. In je roba zamujala skoraj 10 dni. Tudi to rundo je bilo 4 dni zamude s tem da sem šel na soboto do pošte in presenečen zvedel, da je paket poslan z odkupnino... in da moram plačati, če želim prevzeti.

Na HD MV mi reče naj vrnem in še enkrat naročim!!! Ja sigurno pri njih, če ne morejo kontaktirat pošte in jim sporočiti da je roba plačana!?! Ker sem z zadevami zadovoljen jih nisem vrnil. Sprva sem bil odločen, da po 14 dneh vrnem vmes pa dobim prek karavank in prišparam nekaj €, če seveda ne bo treba na kak servis pošiljat.

50-70 nakupov letno prek neta a le s SLO trgovinami so problemi in zamude. Imam le neizmerno "srečo". Na eni strani pozitivno na drugi negativno?

Funtech mi je robo na zalogi pošiljal od 22. decembra do 8. januarja. Jah morda bi bolje bi bilo da bi vzel pri njih tudi to rundo tisto kar imajo v ponudbi. En enak mini računalnik sem še naročil in monitor, ki je bil na MV označen kot na zalogi pri dobavitelju.
Fizični lokalc pa je postal tako nezainteresiran, da ne grem več do njih. Se jim niti pogovorit ne ljubi. Jah časi, ko smo na 18-24 mesecev menjavali kište so davno mimo. Očitno nas ne rabijo, ko pridemo zamenjat 6-8+ let stare kište.

Ideo je pred nekaj meseci rabil prek 14 dni, da je dostavil, čeprav je bilo vse "na zalogi" pri dobavitelju.

MV in enaa me je z zamudami in cenami pred leti prepričal, da sem se obrnil v 95% v tujino tako za privat kot za poslovni del nabav. Očitno gremo na 100%. Za lokalno ekonomijo to ne bo OK na dolgi rok.

KTr1sk ::

jaz sem pa dobil sporočilo
vaše naročilo žal še ni pripravljeno za prevzem, saj nekateri artikli še niso na voljo. Pri dobavi artiklov, ki jih nimamo na zalogi v našem centralnem skladišču, smo vezani izključno na dobavo s strani našega dobavitelja in na čas, v katerem lahko dobavitelj dostavi artikle do nas.

..pisalo pa je da je artikel na zalogi pri dobavitelju..
pa sem potem vseeno drug dan dobil sporočilo, da je artikel pripravljen za prevzem

Kaj pa menite o spletni strani ExtremeDigital, sem naročil in izgleda da so poslali iz Madžarske, ampak v roku enega tedna prispelo do mene
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

wizzy ::

mat xxl je izjavil:

Ja njihov dobavitelj pošlje direkt k tebi ..... zato je tako.


Zelo lepo od njih moram reči. Sedaj mi ne pride čisto nič v upoštev saj pošiljko bom moral prevzeti na pošti, ki je od ukinitve lokalne pošte sedaj 10 km stran in še plačati poštnino. Za to ceno se mi pa že splača vzeti nekje drugje. :8)

PoStrah ::

moja izkušnja z njimi pred novim letom. naročil izdelek kot darilo (mikser 40€), čez kake 3 tedne se pogovarjam s familijo in ugotovim da so tudi oni kupili mikser za darilo. pošljem mail na mimovrste in razložim da vem da je 15 dnevni rok za vračanje že potekel vendar imam stvar neodprto in če jo vseeno lahko vrnem, čez kake 4 dni mi odpišejo da ni problema naj samo sprintam papir za odstop od pogodbe in prinesem v poslovalnico. dva dneva po tem sem dobil denar na TRR. trenutno sem zelo zadovoljen z njimi, vendar pa logično ne kupujem izklučno samo od njih temveč kdor ponudi najcenje

__Devil__ ::

Sem hotel na mimovrste nesti en ožemalnik na garancijo, pa jih sploh ni bilo več tam, spet so se preselili, pred nekaj časa. :D , najbrž zaradi povečanja skladišča kot je bilo videti.

Zgodovina sprememb…

Han ::

Lokacija?

KuhaR ::

Vodno hlajen že od 1999.
Ryzen 9 5950/MSI MAG B550 Tomahawk/32GB3600 cl14/RX7900XT

schrack ::

Ja, to se jim večkrat zgodi. Očitno ceno novih osvežijo, te z odprtimi embalažami pa ostanejo enake.
Jaz sem jim že pisal in so mi ceno odprtega arikla koregirali v roku 5 minut.

Curly ::

Danes po 31 dneh prejel paket, ki je bil takrat na zalogi!
Zakaj? Trajalo je več kot 1 teden, da so odposlali, nato so paket menda pri DPD poškodovali, vrnili, zamenjali, poslali nazaj, izgubili drugi del pošilke, iskali drugi del pošiljke, ko so jo našli 1 teden odpošiljali iz skladišča.
Ampak je prišlo, bravo
Škatla sicer bolj stolčena kot če bi prišla iz kitajske.
Hudo razočaran nad poslovanjem zadnjih 6-7 mesecev.

shadeX ::

DPD je poden. Če že naročuješ, izberi PS.

DePalmo ::

Ravno včeraj prejel paket. Naročen in plačan v nedeljo zvečer, v torek mi ga je dostavil DPD. Brez problemov in poškodb.

schrack ::

shadeX je izjavil:

DPD je poden. Če že naročuješ, izberi PS.

Soseda v ponedeljek dobila napo po DPD-ju iz mimovrste. Na zunaj malenkost poškodovan paket, navznoter pa podrsane pločevine. Nevem kaj delajo s paketi.

Matko ::

Je kakšna možnost, da v naslovno vrstico dam zahtevek, da prikaže samo izdelke na zalogi
nekaj v stilu +"&zaloga"

flyby ::

Matko je izjavil:

Je kakšna možnost, da v naslovno vrstico dam zahtevek, da prikaže samo izdelke na zalogi
nekaj v stilu +"&zaloga"


poskusi s parametrom ?av=1 , primer: https://www.mimovrste.com/prenosni-zvoc...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: flyby ()

Matko ::

hvala
&?av=1
deluje za "Na zalogi"

Je možnost, da bi bili zajeti tudi "Na zalogi pri dobavitelju"
sem poskusil 0,2,3 ampak nima vpliva

OK.d ::

Po dolgem času sem se odločil za nakup pri njih zaradi dobre cene in je od oddaje naročila, pa do dostave preko pošte minilo malo več kot 24 ur.
Izdelek je bil na zalogi in predvideni čas dobave naj bi bil 4.3., tako da skoraj nisem mogel verjeti, ko mi je zjutraj prišel sms od pošte da bo dostava kar danes.
Zdaj pa samo moram počakati na 8.3., da predam darilo in da mi žena potrdi da zadeva ni fejk - parfum.
LPOK.d

shadeX ::

Jaz sem tudi naročil več zadev 2 dni nazaj, ena izmed njih datum dobave 5.3. Danes dobim SMS da je paket poslan.

Mi pa še vedno gre na K. ker moram za pošto Slovenije doplačevat 6€. Da bi z DPD-jem tvegal ni govora.

hojnikb ::

Zato pa maš osebni prevzem po skor celi sloveniji. Nič plačat.
#brezpodpisa
««
40 / 89
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31751008 (17205) V-i-p
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14349080 (29902) PoStrah
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8029162 (20488) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
368169829 (154659) zoot

Več podobnih tem