Forum » Kaj kupiti » Mimovrste
Mimovrste
St235 ::
Kaj ko bi preden neumnosti pišeš pogledal screenshot?
Pri kameri za 24,80 je pripisano najnižja cena, kljub temu, da enako kamero prodajajo za 23,55€
Pri kameri za 24,80 je pripisano najnižja cena, kljub temu, da enako kamero prodajajo za 23,55€
menjalnik ::
Čeprav sem par strani nazaj hvalil Mimovrste so me danes totalno razočarali! Izdelek sem naročil v petek in je pisalo, da ga danes, 26.8 dobim in slabo uro nazaj dobim email, da izdelek ni več dobavljiv in da se mi oproščajo, mater sem jezen!!
LeQuack ::
To se mi je ravno dva tedna nazaj zgodilo, prav tako pisalo da je na zalogi pri dobavitelju, dobil rok nekaj dni, potem pa nedobavljivo.
Quack !
Tody ::
:) To je itak nateg dobavitelja bolj kot mimovrste. Vsi dobavitelji morajo oddajat xml datoteke, kjer navedejo kakšen je status zaloge, za stvari ki jih mimovrste nima na v lastnem skladišču in potem ko dejansko rabijo izdelek, pač dobavitelj reče jebte se :)
techfreak :) ::
:) To je itak nateg dobavitelja bolj kot mimovrste. Vsi dobavitelji morajo oddajat xml datoteke, kjer navedejo kakšen je status zaloge, za stvari ki jih mimovrste nima na v lastnem skladišču in potem ko dejansko rabijo izdelek, pač dobavitelj reče jebte se :)Ali pa Mimovrste narobe bere xml datoteke, kar se sploh ne bi cudil glede na kvaliteto same spletne trgovine.
Sicer pa kak odnos je to od trgovine da ti ne priskrbi artikla, saj tebe kot kupca prav nic ne briga kje ga dobi, v najslabsem primeru pa vsaj nek popust za povzrocene tezave.
Tody ::
No z prenovo nevem, ampak prej je bil dost jasno, sej moreš dat xml samo za njih. Odnos pa je tak kot je.
Leprechaun ::
Meni se nova stran ne zdi slaba, morda bi lahko nekoliko zmanjšali velikost, da bi bila bolj pregledna. Se je pa potrebno navaditi.
mihor ::
TheAmunraaa ::
Res ne mislim brat zadnjih 10 strani, me pa zanima, če še kdo drug pri "Moja naročila" ne more kliknit na nobeno naročilo, pa vsa naročila so oddana 28.03.2014. A je to bug ali feature, da ne moreš več gledat svojih naročil?
mkonci ::
POZOR!!!
Mimoskrbi od Mimovrste je morda uporabna za male aparatke, NIKAKOR poudarjam NIKAKOR pa ne za pralni stroj/pomivalni stroj in vso opremo, ki ni premična!!!
Mene so gladkorečeno pošteno nategnili in sigurno nisem ne prvi ne zadnji.
2011 sem kupil pralni in pomivalni stroj. Imel sem dva ponudnika GA in Mimovrste, izbral sem slednje, ker so bili cenejši.
S promoviranjem Mimoskrbi, kot so to takrat prodajali kot podaljšanje garancije iz 2 na 5 let. Seveda sem plačal 50EUR po opremi, če mi s tem podaljšajo garancijo za dodatna 3 leta. NAPAKA!!!
2014, pred 14 dnevi se je pralnemu stroju zmešalo. Se spomnem u super da sem skenil Mimoskrbi, sedaj sem "brez" skrbi.
Kličem na center za pomoč strankam omenjenega ponudnika, po mojem opisu napake pravijo, "pokličite uradnega serviserja pa bomo vse uredili". O super sem si mislil... Pogledam kateri mi je najbližje, ga pokličem in naslednji dan mi popravi pralni stroj, jaz vesel.
Prejšnji teden me kliče serviser, da še ni dobil naročilnice od Mimoskrbi. Ok pravim, bom poklical nazaj in jim sporočil, da naj kontaktirajo serviserja, ker se mi ne javijo po 10-15min čakanja jim napišem mail.
Sledi šok in po eni strani neželjeno a v večini primerov realno presenečenje, kjer ugotoviš, da te do tega trenutka spoštovana in korektna firma NATEGNE in ni nič boljša od drugih!
Kar na enkrat pravijo, da bi se moral zglasiti pri njih, da bi odprli dokument... Ker tega nisem storil ne bodo povrnili ničesar (ITAK, tepec uporabnik, kaj pa ne bereš malega texta...). Na to, da bi se moral zglasiti pri njih me ob mojem prvem klicu nikoli niso opozorili, lahko bi bili vsaj tako fer, vendar niso.
Škoda vendar tak odnos do strank je nesprejemljiv sploh ker promovirajo "kao podaljšanje garancije za x let" potem pa ugotoviš, da ta velja le če ti aparat pade na tla, se zruši vesolje, ga zadane strela, odnese voda.... totalno neuporabne zadeve za velike naprave, ker imamo itak vsi hiše/stanovanja zavarovana!!!
MOJ NAUK:
1. predno kaj kupite se o tem res dobro pozanimajte in preverite na spletu s kakšno firmo imate opravka (tudi če je dobra ne pomeni, da ni možnosti da vas N........)
2. ne kupujte "kao" garancij v zadnjem hipu, ker bodo te seveda na prvi pogled izgledale vredne zlata, ko pa se kaj zgodi ugotovite so vam prodali drek za veliko denarja
3. jaz ne kupujem več v zgoraj omenjeni spletni trgovini, sej je konkurence še dost in bodo veseli vsakega nakupa
želim vam več sreče!
Mimoskrbi od Mimovrste je morda uporabna za male aparatke, NIKAKOR poudarjam NIKAKOR pa ne za pralni stroj/pomivalni stroj in vso opremo, ki ni premična!!!
Mene so gladkorečeno pošteno nategnili in sigurno nisem ne prvi ne zadnji.
2011 sem kupil pralni in pomivalni stroj. Imel sem dva ponudnika GA in Mimovrste, izbral sem slednje, ker so bili cenejši.
S promoviranjem Mimoskrbi, kot so to takrat prodajali kot podaljšanje garancije iz 2 na 5 let. Seveda sem plačal 50EUR po opremi, če mi s tem podaljšajo garancijo za dodatna 3 leta. NAPAKA!!!
2014, pred 14 dnevi se je pralnemu stroju zmešalo. Se spomnem u super da sem skenil Mimoskrbi, sedaj sem "brez" skrbi.
Kličem na center za pomoč strankam omenjenega ponudnika, po mojem opisu napake pravijo, "pokličite uradnega serviserja pa bomo vse uredili". O super sem si mislil... Pogledam kateri mi je najbližje, ga pokličem in naslednji dan mi popravi pralni stroj, jaz vesel.
Prejšnji teden me kliče serviser, da še ni dobil naročilnice od Mimoskrbi. Ok pravim, bom poklical nazaj in jim sporočil, da naj kontaktirajo serviserja, ker se mi ne javijo po 10-15min čakanja jim napišem mail.
Sledi šok in po eni strani neželjeno a v večini primerov realno presenečenje, kjer ugotoviš, da te do tega trenutka spoštovana in korektna firma NATEGNE in ni nič boljša od drugih!
Kar na enkrat pravijo, da bi se moral zglasiti pri njih, da bi odprli dokument... Ker tega nisem storil ne bodo povrnili ničesar (ITAK, tepec uporabnik, kaj pa ne bereš malega texta...). Na to, da bi se moral zglasiti pri njih me ob mojem prvem klicu nikoli niso opozorili, lahko bi bili vsaj tako fer, vendar niso.
Škoda vendar tak odnos do strank je nesprejemljiv sploh ker promovirajo "kao podaljšanje garancije za x let" potem pa ugotoviš, da ta velja le če ti aparat pade na tla, se zruši vesolje, ga zadane strela, odnese voda.... totalno neuporabne zadeve za velike naprave, ker imamo itak vsi hiše/stanovanja zavarovana!!!
MOJ NAUK:
1. predno kaj kupite se o tem res dobro pozanimajte in preverite na spletu s kakšno firmo imate opravka (tudi če je dobra ne pomeni, da ni možnosti da vas N........)
2. ne kupujte "kao" garancij v zadnjem hipu, ker bodo te seveda na prvi pogled izgledale vredne zlata, ko pa se kaj zgodi ugotovite so vam prodali drek za veliko denarja
3. jaz ne kupujem več v zgoraj omenjeni spletni trgovini, sej je konkurence še dost in bodo veseli vsakega nakupa
želim vam več sreče!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mkonci ()
LeQuack ::
Me zanima kako dolgo bodo dejasko imeli sploh skladišče ter poslovne enote v Sloveniji. Se mi zdi da se zna vse kaj hitro na Češko preselt.
Quack !
M.B. ::
Skladišče je skor logično da ostane, če ne imaš čas dostave bistveno višji kot vse druge slovenske spletne trgovine. Sedež pač prestaviš v bolj optimalno davčno okolje. .)
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
nekikr ::
Zakaj bi to delal, če je pa Slovenija že zdaj ena izmed davčno bolj zanimivih lokacij? Mislim, to vsaj poslušam po TVju...
MStrix ::
Jaz že kar nekaj časa ne nasedam preniskim cenam, saj pomenijao samo dvoje nateg ali dolga čakalna doba. Raje plačam za dober odnos do sranke in kakšen eur več pa čakam največ 5 -7 dni
zuz3k ::
kako je s to zalogo, a se splača kupovat pri Mimovrste?
pri dobavi celo pišejo datumi, a se je za zanašat na te datume
pa vidm eni poceni izdelki majo kr brezplačno poštnino bojo ratal kot dealextreme al kaj
lp
pa vidm eni poceni izdelki majo kr brezplačno poštnino bojo ratal kot dealextreme al kaj
lp
Life is a psychological game.
fokz8 ::
kako je s to zalogo, a se splača kupovat pri Mimovrste?
lp
js kupujem že krnekaj časa prek mimovrste...še od časov ko so bli tolarji.
v vseh teh letih nimam niti ene pripombe čez njih. res porihtano v nulo. v večini primerov, kjer je pisalo rok dobave da je recimo 1 tedn, je izdelek prispel že v 3 dneh in podobno.
res je da se da kje dobiti kaj ceneje, vendar so tudi tukaj dokaj optimalne cene za večino izdelkov.
dosti izdelkov, ko sm jih naročo, in so bili na zalogi..so bili poslani naprej že isti dan in so prispeli k meni na dom že naslednji dan :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fokz8 ()
zuz3k ::
mislil sem kako je sedaj, ko so Čehi prevzeli firmo...
Life is a psychological game.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()
Steinkauz ::
Jst dejansko sedaj precej več kupujem pr njih, ker od kar so jih čehi prevzel so velikokrat med najcenejšimi v SLO. Kakšna enaa pride še cnej, samo imam mimovrste zelo prilčno blizu in se mi ne da furat čez pol Ljubljane za 1 eur razlike.
Tko da sem v 2014 zapravil več kot 2k eur pr njih.
Kar sm naročal je blo na voljo za prevzem v roku enega dneva(parkrat že isti dan).
Vračal sm tut že neustrezen izdelek pa niso nč kompliciral.
Garancija je pa itak od servisa bolj odvisna kot od njih.
Tko da men je dokej top, čeprov jim še vedno zamirim prenovo spletne strani, ker je po pol leta še vedno slabša kot je bila prejšna.
Tko da sem v 2014 zapravil več kot 2k eur pr njih.
Kar sm naročal je blo na voljo za prevzem v roku enega dneva(parkrat že isti dan).
Vračal sm tut že neustrezen izdelek pa niso nč kompliciral.
Garancija je pa itak od servisa bolj odvisna kot od njih.
Tko da men je dokej top, čeprov jim še vedno zamirim prenovo spletne strani, ker je po pol leta še vedno slabša kot je bila prejšna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Steinkauz ()
issak ::
Jaz letos kupujem pri mimovrste, ker so ponavadi malo cenejši (če pa niso, pa pač kupim drugje), in pa zato, ker imam letos VIP status, se pravi brez poštnine. Vedno plačujem stvari na predračun, ampak so bili včasih hitrejši. leto ali dve nazaj ko sem zadevo naročil in plačal, so mi poslali SMS pol ure po tem ko sem oddal UPN preko spletne banke (če sem ga pač oddal v času ko banka še obratuje) ali pa takoj zjutraj naslednji dan, da so plačilo prejeli in da se stvar pripravlja na pošiljanje. Zdaj pa traja cel dan da ugotovijo da sem plačal. V petek zvečer sem naročil dve zadevi (vsako posebej, da slučajno ne bi bila ena ne na zalogi in bi cel paket čakal en teden), dobro, plačilo pač do ponedeljka ne bo šlo skoz, nič hudega, moja napaka ker sem prepozno plačal, ampak potrdilo da sem plačal sem dobil šele v torek. Se pravi rabijo 24+ ur odkar pride denar na njihov račun, in nekako se mi zdi da bodo stvari poslane šele jutri (upam vseeno da že danes). Drugo leto ko ne bom mel več VIP statusa bom pa verjetno nehal kupovati pri njih, razen če bo cena + 'obdelava naročila' + poštnina ceneje kot drugje. Zaradi te 'obdelave naročila' so bili že večkrat dražji (osebni prevzem!) kot pa če naročim iz Gornje Radgone iz ene fajn trgovinice s poštnino vred. Po drugi strani se pa Big Bang ceni, pa vedno je kakšen kuponček na voljo, tako da bodo cene skoraj tam-tam, pa še živce prišparaš :)
abyssus ::
Jaz SMS-a niti ne dobim več. Samo še email. Sem pa letos par stvari naročil na mimovrste pa brez problemov.
destroyer2k ::
zmaugy ::
Kot kaže sem bil prehiter s svojo hvalo. Dostavili so mi pošiljko, ki se mi zdi da je bila že odprta, en del notri je počen.
Seveda ni nikogar na telefonu ob sobotah popoldne.
Seveda ni nikogar na telefonu ob sobotah popoldne.
JanezH ::
Tole pa je moja izkušnja izpred nekaj dni, tale email sem jim poslal:
Posredoval sem jim podatke o obeh naročilih, po dveh dneh nobenega odgovora od njih, zato sem naročilo preklical ...
danes 18.12.2014 dopoldan sem vas klical na telefonsko številko 04 5811 600 in gospodu razložil, da sem naročil vremenska postajo Sencor SWS 51B dne 14.12.2014, predviden rok dobave pa je 29.12.2014. Kolega je enako vremensko postajo naročil dne 16.12.2014, torej 2 dni za mojim naročilom, in naročilo je bilo pripravljeno za prevzem dne 17.12.2014, torej že naslednji dan.
Gospod mi je po telefonu povedal, da to ni možno, ker kdor prej naroči, ta prej dobi in naj po elektronski pošti posredujem podatke o obeh naročilih.
Posredoval sem jim podatke o obeh naročilih, po dveh dneh nobenega odgovora od njih, zato sem naročilo preklical ...
Matevz96 ::
destroyer2k je izjavil:
Jaz sem nazadnje potrdilo o plačilu (mail) dobil, pozneje kot predmet.
To dobiš ko oni dobijo potrdilo o prevzem pošilke, kar je ponavadi drugi dan od prevzema (vsaj pri meni).
Pozabil omeniti, da sem plačal po predračunu-
barocco ::
Glih naročam tole
ima kodo kodo viška?
Zahvaljujem že vnaprej
lp
ima kodo kodo viška?
Zahvaljujem že vnaprej
lp
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barocco ()
Magic1 ::
Glih naročam tole
ima kodo kodo viška?
Zahvaljujem že vnaprej
lp
Prenosni secalc na kabl... a ti to resno?
Magic
Ja resno.
Primarni velik že že imam,ta mali bom pa uporablju za sesanje,drobtin, prahu ,pasjih dlak na pasjem dvosedu ipd..
kot dodatek primernemu sesalcu je mišljen.
Pa za pucanje prahu v kišti od kompa itn..
bo pršu prav
Primarni velik že že imam,ta mali bom pa uporablju za sesanje,drobtin, prahu ,pasjih dlak na pasjem dvosedu ipd..
kot dodatek primernemu sesalcu je mišljen.
Pa za pucanje prahu v kišti od kompa itn..
bo pršu prav
[D]emon ::
Pa za pucanje prahu v kišti od kompa
Ce si hoces komp skurit s staticno elektriko, go right ahead.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Mare2 ::
Tole je bolj za sesanje baterijskih vložkov kot prahu. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Hvala za opozorilo,sem to že počel.
Bom improviziru,pri izhodu dolga "slamica-e" in se lapo čisti okrog cpu coolerja(sythe mugen 3-rebra)..Ker z ščetko in ušesnimi palčkami gre počasi.
Kot sem reku ,bo namenjeno tudi drugim opravilom.
Sem že primarni sesalec uporablju za čiščenje in je super delalo.Samo je sesalec izgubu "moč".
Do sedajni bilo problemov, komp izklopim iz štroma,vse kable iz IO izklopim postavim na mizo..
Bom improviziru,pri izhodu dolga "slamica-e" in se lapo čisti okrog cpu coolerja(sythe mugen 3-rebra)..Ker z ščetko in ušesnimi palčkami gre počasi.
Kot sem reku ,bo namenjeno tudi drugim opravilom.
Sem že primarni sesalec uporablju za čiščenje in je super delalo.Samo je sesalec izgubu "moč".
Do sedajni bilo problemov, komp izklopim iz štroma,vse kable iz IO izklopim postavim na mizo..
To jaz vsem govorim, ki jih poznam pa zaenkrat še vedno večina čistijo kar s sesalcem pa jim še dela. Sedaj sem jaz bedak :)
nekikr ::
Jaz s sesalcem čistim že desetletje in več, svoje in ostale mašine, pa niti ena ni šla po gobe zaradi tega. To je bolj kot ne mit domačih čarunalničarjev.
Jaz s sesalcem čistim že desetletje in več, svoje in ostale mašine, pa niti ena ni šla po gobe zaradi tega. To je bolj kot ne mit domačih čarunalničarjev.
Mit ali ne, jaz sem to prebral v eni izmed računalniških revij (PCFormat se mi zdi).
Spihajte z usti oziroma s kompresorjem (ali kakorkoli se reče pravilno).
roli ::
Se kar strinjam s temle.
Tudi jaz že zelo zelo dolgo časa to počnem in ni bilo še nobenih težav. Res je, da ESD ni samo lari-fari samo v primeru sesanja prahu iz računalnika pa se mi ne zdi ravno preveč verjetno, da bi šlo kaj narobe. Mislim, da bo tisti prah, ki je not naredil več škode.
http://www.r00li.com
betmen ::
Imajo kakšno kodo za popuste?
Ali katera koli spletna trgovina (konkurencna)?
Kupil bi nekaj za cca. 150 eur
Ali katera koli spletna trgovina (konkurencna)?
Kupil bi nekaj za cca. 150 eur
radmannsdorf ::
v temi Kode za popust se ponavadi najde tud kaj za MV.
drugače pa www.ceneje.si ane.
drugače pa www.ceneje.si ane.
scipascapa ::
MSI osnovna plošča A78M-E35 S-FM2+ mATX
hehe :)
Osnovna plošča MSI A78M-E35 temelji na Intelovem podnožju FM2+. Primerna je za AMD procesorje s podnožjem FM2+.
hehe :)
Osnovna plošča MSI A78M-E35 temelji na Intelovem podnožju FM2+. Primerna je za AMD procesorje s podnožjem FM2+.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 55528 (21725) | V-i-p |
» | Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51755 (32577) | PoStrah |
» | enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30692 (22018) | technolog |
» | Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 174782 (159612) | zoot |