» »

Mimovrste

Mimovrste

««
14 / 91
»»

zmaugy ::

m0LN4r je izjavil:

Zdaj več ni naša trgovina, ampak njihova. Tak da nevem, če je na mestu, ko rečeš: "kupu sm v slovenski štacuni"

Naj se preimenuje v "projít linku" pa gremo znova.

A prej je bila pa to tvoja trgovina? >:D

m0LN4r ::

zmaugy je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Zdaj več ni naša trgovina, ampak njihova. Tak da nevem, če je na mestu, ko rečeš: "kupu sm v slovenski štacuni"

Naj se preimenuje v "projít linku" pa gremo znova.

A prej je bila pa to tvoja trgovina? >:D

Narobe razumeš stvari...
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Po mojem da ne. Trgovina ni bila "naša" prej, kot tudi ni zdaj. Če je lastnik Janez, Miha, Jack ali Chang, ti kot nekdo, ki ni lastnik, nimaš od tega nič.
Če bo zaradi morebitnih slabih potez izginila, se bo pač pojavila nekje nova. Pa tudi s kupovanjem v spletnih trgovinah s sedežem v tujini ni nič narobe. Dokler so cene ok in kvaliteta sprejemljiva.

matjash ::

Moji denarci tud že skoraj eno leto ne letijo več h njim. Do vip statusa mi je v lanskem obdobju zmanjkalo 3 eure. Pisal sem jim, da bi želel, da mi status obnovijo z naslednjim nakupom, glede na to, da sem bil res reden kupec pri njih že kakih 8 let in sem povprečno naročil za od 1.5 do 3k eur robe na leto. Pač mi niso odobrili in sem se lepo poslovil.
... bolje pozno kot nikoli.

mihor ::

matjash je izjavil:

Moji denarci tud že skoraj eno leto ne letijo več h njim. Do vip statusa mi je v lanskem obdobju zmanjkalo 3 eure. Pisal sem jim, da bi želel, da mi status obnovijo z naslednjim nakupom, glede na to, da sem bil res reden kupec pri njih že kakih 8 let in sem povprečno naročil za od 1.5 do 3k eur robe na leto. Pač mi niso odobrili in sem se lepo poslovil.

Meni so se že pred več kot dvema letoma zamerili, ko so me "nategnili" z opisom artikla - prepričan sem, da je bilo krivo površno vnašanje opisov in slik. Šlamparija se je očitno že takrat začela. :( So mi sicer ponudili konkreten popust za drug nakup, vendar niso želeli iti niti malo v svojo škodo, da bi obdržali redno stranko (dotlej sem vsa leta imel VIP status). In je tudi niso.

gusto ::

Še en velik fail z njihove strani. Teta je hotela kupiti fotoaparat, prvič je naročevala preko spleta, naredil sem ji račun na mimovrste in skupaj sva šla preko postopka nakupa. Sem 100% da sem vnesel podatke kot so naslov in telefonska, prav spomnem se še kako sva jih skupaj s teto preverjala. Ko včeraj slučajno srečam teto in jo vprašam ali je dobila fotoaparat mi reče ne, ker so ji z mimovrste poslali naslednji mail.

Pozdravljeni,

dne 07.07.2014 18:23 ste oddali naročilo a žal z nepopolnimi podatki in sicer manjkajo podatki o naslovi un telefonski številki. V takih primerih naročila ne moremo realizirat in ga bomo preklicali. Prosimo, da v bodoče pri oddaji naročila izpolnite vse zahtevane podatke, da ga sistem lahko obdela. V primeru nastalih napak, pa nas obvestite.

Prijazen pozdrav

Tudi če nebi vpisal zahtevanih podatkov (100% sem da sem jih), kako je možno, da spletna stran ne vrne napake in te spusti naprej? Očiten fail. Še bolj fail pa je ta, da sem vpisal podatke in dobil nič. Res smešno. Teta je pa pač šla v bigbang in tam kupila fotoaparat.

mihor ::

Sploh je pa čisti fail, da je niso pobarali po naslovu prek emaila, ampak so naročilo kar preklicali... Kot bi se z vsemi štirimi otepali prodaje! :D

technolog ::

In slovničnih pravil tudi.

Če ni vsaj 10 napak v teh treh stavkih, potem pa tud nisem pri pravi.

1. datum se piše brez vodilne ničle
2. za pikama v datumu je presledek
3. med datumom in uro manjka "ob"
4. vejica pred "a žal"
5. vejica pred "in sicer"
6. zatipkan "in"
7. realizirati (nedoločnik / namenilnik)
8. preveč vejica pred "pa nas"

+ še 2 kazenski točki za čudno tvorjenje sestavka.

Zgodovina sprememb…

Tody ::

Technolog bodi srečen da je dobila v slovenščini in ne češčini... ;)

menjalnik ::

Jaz nikoli težav pri njih, zdaj ko so v Črnučah odprli skladišče grem kar osebno iskat. Enkrat se mi je zgodilo, da sem preveč naročil pa so mi potem ko sem jim napisal pismo takon pomagali in odstranili kar nisem potreboval

[D]emon ::

No sej, eni boste se vedno tipicni slovenceljni, in boste zadovoljni z vsakim sranjem, ki ga imate.

Mimovrste bi bilo treba sistematicno bojkotirat, pa naj propade.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

fosil ::

Pa podaljšano garancijo mimoskrbi so očitno tudi ukinil.
Vsaj jaz je ne najdem več.
Tako je!

LeQuack ::

A robo še vedno dobavljajo preko slovenskih dobaviteljev?
Quack !

driver_x ::

Ob prehodu na novo stran nekaj časa nisem naročal pri njih, zadnjih nekaj drobnarij pa je prispelo hitro.

Master_Yoda ::

Ve kdo kaj je datum na skatli Xerox tonerjev ? Kolikor sem bral na internetu je to rok do kdaj je toner uradno uporaben.

Zgleda so mi prodali toner, ki mu je rok pretekel 2013.10.21.

[D]emon ::

se ne pokvari od danes do jutri. samo gradualno so performanse slabse cuz dat shit b organic yo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Master_Yoda ::

Ja vem da se ne pokvari takoj po preteku roka. Samo da kupis po normalni ceni in ti dajo produkt, ki mu je potekel uraden rok uporabe ni OK in se to ne sme pustiti delati. Dvomim da krijejo potem popravilo tiskalnika ce se slucajno kaj pokvari in nocejo garancije priznati ker se je uporabljal toner kateremu je pretekel rok. Toner se tudi ne bo uporabljal tako intenzivno da se bo v parih mesecih spraznil - naj bom zadovoljen z slabso kvaliteto tiska ze sedaj in katastrofalno kvaliteto cez pol leta in bom tiho ?!

Bi sel v trgovino/pekarno in kupil 2 dni star kruh po normalni ceni ? Saj je se uziten.

Ang3lo ::

A jim nismo naredili zadosti anti-reklame v tej temi, kar bi lahko že nekaj povedalo? Piši in jim teži.

Excalibrus ::

Pohvala glede hitrosti, naročil disk včeraj v poznih popoldnanskih urah, ga danes popoldne prevzel na pošti.

Utk ::

Jaz sem pa kupil prenosnik pred 3 mesci pa ga še zmeraj nisem dobil.

Search funkcija po trgovini se mi zdi izvedena neuporabno.

roli ::

Excalibrus je izjavil:

Pohvala glede hitrosti, naročil disk včeraj v poznih popoldnanskih urah, ga danes popoldne prevzel na pošti.

Mene vedno preseneča kako nekateri nekaj kar bi morala biti standardna zadeva označujejo kot nekaj posebnega. Od trgovine pričakujem, da izdelek, ki je na zalogi pošljejo še isti dan. Naprej je vse odvisno od dostavne službe.

Pohvala glede hitrosti gre zagotovo nekaterim tujim trgovinam. Farnell je naprimer ena izmed takih (pa tudi druge, ki uporabljajo dostavljalce tipa DHL in UPS). Farnell ima naprimer politiko, da če naročiš stvari na zalogi do pete ure popoldne jih dobiš naslednji dan. Če njim uspe vedno paket dostaviti iz UK v Slovenijo čez noč bi isto stvar pričakoval tudi od naših poštarjev.

Kar se pa Mimovrste tiče - po zadnji "prenovi" sem pričakoval, da bodo napake popravili. Od tega je minilo par mesecev in ni videti, da bi se kaj spremenilo. Iskanje je še vedno grozno, dizajn je še vedno grozen, ponudba prav tako, ...

Od mojega zadnjega nakupa v Slovenskih spletnih trgovinah je minilo že zelo dolgo časa.
http://www.r00li.com

Cervantes ::

Farnell je zakon. Se strinjam.
Mimovrste pa je... bila dobra štacuna...:'(

M.B. ::

In Farnell to naredi tudi 31. 12. :) Škoda je samo da so nehali v Sloveniji prodajat Raspberry pi stvari.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

radmannsdorf ::

@M.B. sicer ne vem kakšne so cene to, ampak sem zadnjič opazil da conrad prodaja Raspberry zadeve
http://www.conrad.si/websale8/?Ctx=%257...

Kaj je fora da imajo referente na telefonu če ti znajo samo to povedat kar že vidiš na spletni strani?
Quack !

BlackMaX ::

LeQuack je izjavil:

Kaj je fora da imajo referente na telefonu če ti znajo samo to povedat kar že vidiš na spletni strani?

Mimovrste stran je čisti podn.Po tolkem času je še vedno niso popravili.

Spletna stran je itak zgodba zase, prejšnja je bila stoletja spredaj. Imel si npr. pri vseh artiklih še povprečni čas dostave in podobne uporabne zadeve. Sedaj je pri polovici artiklov čas dostave neznan. Sam recimo bi moral že včeraj dobiti neko stvar, pa je ni bilo, pa tudi danes je še ni.

Dobro so si to zmanjšali promet:

Vsaj strežnikov ne bodo rabili nadgrajevati :)
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

s1m0n ::

A ve kdo ali je možno dobit na mimovrste nov račun? Namreč original račun sem založil.

Včasih se je to dal. Napiši jim mail in prosi za duplikat.

Utk ::

Vačsih je tudi veljalo, da če je naročilo plačano in potrjeno, da bo roba dostavljena, danes pa ni več tako.

danes po nakupu dobiš račun tudi na mail.

Tilen ::

https://www.mimovrste.com/blenderji/phi...

Kako bi se dokopal do vseh ocen uporabnikov? Klik na "vse ocene" ne izpiše vseh ocen.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Han ::

Eno so ocene, drugo pa mnenja...

OK, kako pogledam vseh 18 mnenj? Zgleda, kot da bi nekatere pobrisali, ker prikazuje samo 4.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

s6c-gEL ::

4 so mnenja + ocene, 20 so ocene brez mnenj.

Mnenja 18

Mnenja 18

ja to tud meni zadnč ni šlo. crappy page :)

Bellzmet ::

@lequack: x os kjer piše 40k...80k - kaj so to zaeni podatki?

Bellzmet je izjavil:

@lequack: x os kjer piše 40k...80k - kaj so to zaeni podatki?

To je mesto, ki ga globalno zaseda po popularnosti neka stran. Npr. Google je št. 1 itd.

Tu je recimo top 100 strani v Sloveniji po obisku:
http://www.alexa.com/topsites/countries...
Quack !

Bellzmet ::

Aha ok. Sem pomislil, da je število obiskovalcev, kar seveda ne bi bilo logično...

BorutK-73 ::

LeQuack je izjavil:

Tu je recimo top 100 strani v Sloveniji po obisku:
http://www.alexa.com/topsites/countries...

P*rt*s na 10 mestu.:D

Zgodovina sprememb…

M.B. ::

@radmannsdorf Problem je da ma Farnell lepo spletno stran, pa preko noči dobiš. Conrad ma drago. Nekje 2x cene. Dobiš pa tudi Pi pri Hte al pa na galagoMarket.

Če že govorimo o čudni spletni strani Mimovrste. Kaj zanimiva stvar pri Enaa:
 Enaa

Enaa

Ena kamera ima 3 različna imena in 2 ceni, pri čemer označena najnižja cena ni najnižja cena po kateri kamero prodajajo.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M.B. ()

Katastrofa.
:'(
Ne bom spremljal več sploh.
Pa še VIP sem bil.

benx ::

M.B. je izjavil:

@radmannsdorf Problem je da ma Farnell lepo spletno stran, pa preko noči dobiš. Conrad ma drago. Nekje 2x cene. Dobiš pa tudi Pi pri Hte al pa na galagoMarket.

Če že govorimo o čudni spletni strani Mimovrste. Kaj zanimiva stvar pri Enaa:
 Enaa

Enaa

Ena kamera ima 3 različna imena in 2 ceni, pri čemer označena najnižja cena ni najnižja cena po kateri kamero prodajajo.

najbrž so različni dobavitelji.

technolog ::

Zrelo za inšpekcijo.

lonewolf_ ::

Eni pa res mate preveč časa.. vzameš najcenejšo pač. Očitno ne znajo urejat spletne strani. Lahko jih pa opozoriš preden mešaš zraven 3. osebo.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

s6c-gEL ::

technolog je izjavil:

Zrelo za inšpekcijo.

Saj imajo pri funtech enako.

http://www.funtech.si/si/iskalnik/?sear...
2 dobavitelja pač, kaj bo tu Tirs naredil ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: s6c-gEL ()

St235 ::

nista problem dve ceni, problem je zavajanje z oznako najnižja cena.

lonewolf_ ::

In kje te zavajajo z najnižjo ceno? prostovoljno lahko dražjo kupiš. Kamera bo pa ista...
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
««
14 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31755527 (21724) V-i-p
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14351754 (32576) PoStrah
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

8030692 (22018) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

368174782 (159612) zoot

Več podobnih tem