Forum » Pomoč in nasveti » Obnovitev glasbe
Obnovitev glasbe
StandAgainst ::
Imam iPod classic 80GB. Na njem imam vso glasbo. Prej sem jo imel tudi na računalniku, ampak sem ga formatiral, sedaj me pa zanima kako bi to glasbo iz iPoda spravil nazaj na računalnik. Na iPod je bila sinhronizirana z iTunes, če vam to kaj pomaga.
Hvala
Hvala
Han ::
A ti lahko z zastonj iTunes kopiraš glasbo z iPoda na računalnik, ko se ti tvoja kolekcija na trdem disku, prej sinhronizirana v iTunes, preprosto sesuje oziroma jo nehote pobrišeš?
Ali še bolj preprost primer: v dar dobiš iPod z 1 GB glasbe, ki jo želiš prenesti na Creative ZEN. Mislim, da z zastonjskim iTunes ne boš uspel skopirati niti bita.
Ali še bolj preprost primer: v dar dobiš iPod z 1 GB glasbe, ki jo želiš prenesti na Creative ZEN. Mislim, da z zastonjskim iTunes ne boš uspel skopirati niti bita.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3060 (2699) | TheJack |
» | Apple WWDC: iCloud (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 29144 (26700) | Lonsarg |
» | Ipod in shranjevanje/pregledovanje fotografijOddelek: Zvok in slika | 1454 (1417) | zee |
» | iPod Video 30GB + AR ALPINE 9855 + iTunesOddelek: Pomoč in nasveti | 1631 (1538) | BaTeMaN |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8798 (7696) | Roadkill |