Forum » Operacijski sistemi » F8 I Agree ne dela
F8 I Agree ne dela
Saladin ::
Poglej, da nimaš kak F-Lock prižgan na Logitechovi tipkovnici.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
uporabnik0 ::
Meni se je v soboto zgodilo podobno. A to pri ESC tipki - naslednji korak od f8. Meni ESC tipka na USB tipkovnici ne dela - sem poizkusil na drugem računalniku. Poizkusi z drugo tipkovnico? Sicer skrajnost ampak kaj pa veš.
;-) ::
Men ne dela na brezžični. Probaj drugo tipkovnco z standardnim oz. če maš zdaj standardnega z usb priklopom.
krucymucy ::
podpora USB tipkovnici/miski v biosu je vklopljena? sicer v samem operacijskem sistemu deluje OK, v "dosu" oz. namestitvi pa pac ne.
Boomer1911 ::
običajno je tipkovnica, ku pr mojem prjatlu je blo čist ist, sam da njemu vse F tipke nedelajo...
pa sva zamenjala tipkovnico in nadeljevala instalacijo.
pa sva zamenjala tipkovnico in nadeljevala instalacijo.
GhostMB ::
Bom uporabil kar to temo. V kratem mi je prenehala delovati tipka ESC, vse druge delujejo normalno. Sem na novo naložil windows, vendar še vedno ne deluje. Ima kdo kakšno idejo? Hvala.
lp
lp
gddr85 ::
mogoče je crknla tipka
vzameš stran in spucaš/spihaš, mogoče zarad prahu/umazanije ni kontakta
vzameš stran in spucaš/spihaš, mogoče zarad prahu/umazanije ni kontakta
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
Sem dal stran tipko... ni bilo umazanije ali prahu. Tako da res ne vem kaj bi bilo narobe.
BorutK-73 ::
Prenosnik ali kišta?
Sposodi si tipkovnico in sprobaj.
Sposodi si tipkovnico in sprobaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Sedaj mi ne deluje tudi tipka M in N. Ima kdo kakšno idejo, zakaj mi tipke ne delujejo na prenosniku?
BorutK-73 ::
Probaj z navadno tipkovnico preko usb-ja.
Verjetno ti tipkovnica odpoveduje, pogost pojav pri prenosnikih
Verjetno ti tipkovnica odpoveduje, pogost pojav pri prenosnikih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstraniti tipkovnico iz prenosnika in čiščenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6914 (1437) | solatko |
» | HP 4730s - Kako priti v BIOS, če tipkovnica ne dela?Oddelek: Strojna oprema | 1433 (1262) | Pesimist |
» | Imam zanimiv problem z racunalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1259) | t-zonaz |
» | ah ja=)well help me for crying out loud=)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1363) | BigWhale |
» | Mariborcani - nujno rabim pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1769 (1448) | AndrejS |