Forum » Kaj kupiti » Creative X-fi XtremeMusic ALI CLUB 3D THEATRON DTS 7.1
Creative X-fi XtremeMusic ALI CLUB 3D THEATRON DTS 7.1
shark_nm ::
Torej imam sistem Z-5500 in bi rad kar se da stvar izkoristil. Uporabljam pa Visto, če je to kak problem. Nisem si ravno na jasnem kako je s tem dekodirnikom. Ali potem sama kartica ne rabi imeti dts podpore, ker kodirnik sam kodira? Kaj pa v power dvd moram kaj nastavit? Rad bi v polni meri užival ob DVD filmih in naglas poslšal glasbo(mar ne vsi :), bilo bi super, če bi stvar še imela podporo EAX in ostalih pizdarij v igrah. Aha še eno vprašanje, ali je če vzamem club 3d bolje preko optike? ali preko coaxial? ker coaxial kabel že imam en doma.
Torej katero kartico bi mi priporočali? Morda ima kdo Z-5500 in eno od teh kartic? morda kako drugo kartico?
Torej katero kartico bi mi priporočali? Morda ima kdo Z-5500 in eno od teh kartic? morda kako drugo kartico?
Ted ::
Če boš nabavil Theatron boš lahko imel Dolby digital tudi v igrah. EAX pa kolikor vem na Visti niti ne deluje oz. so vsaj bili neki problemi pri implementaciji. Jaz bi (zaradi zvočnikov in DD) vzel Theatron. Glede kabla je načeloma vseeno, razlik ne bi smelo biti.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
eVro ::
Priporočam Agrippo DTS, če imaš DTS reciver in Theatrona DD, če ga nimaš in boš uporabljal DD ali analogno povezavo.
shark_nm ::
Ja imam reciver oziromakodirnik dts. bom kar prek optike oziroma coaxial povezal. Potem bom pa kar Agrippo DTS vzel. Ampak ko ni fora, da zvočna vbistvu sploh ne rab kodirak DTS zvoka ker to že itak kodirnik nardi? Al se motm?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10934 (3059) | Machete |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18675 (11011) | sash69 |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5335 (3650) | jRk0 |
» | Nakup zvočne kartice.Oddelek: Zvok in slika | 1258 (1199) | lasse007 |
» | Optični kabel in 5.1 zvokOddelek: Zvok in slika | 5062 (4391) | shark_nm |