» »

problemi z usb povezovanjem (tiskalnik, brezžična miška, usb ključ,...)

problemi z usb povezovanjem (tiskalnik, brezžična miška, usb ključ,...)

Pimmi ::

Živjo!
Evo pa je nastala težava glih ko hočm prodat računalnik! err!
Naložit sloveo tkole je prej je računalnik delu brezhibno, potem pa sm na novo dal gor windowse in lepo use delal zvok slika use :D ! Potem pa sm mogu dat gor slo jezik za winse, katere imam na usb-ju, ok usb not utaknem ga lepo hitr zazna potem pa inštalerat driverej (najdena nova stojna oprema) te mi je sam isku kar doug cajta ampak jih jepo inštalira in lahko normlano pregledujem vsebino na ključku... ok ključek zrihtam sam še vedno se dogaja da mi, četudi je že bil inštaleran oz. zaznana nova stojna oprema še vedno meče vn okenček kao nova strojna oprema... to je prvi problem.
Drugi problem pa nastane ko hočem gor dat tiskalnik, to mi pa nikakor noče nobenih driversov gor dat niti z cdja niti iz sam ko išče. Zazna pa novo strojno opremo in tud ime tiskalnika naprej pa se ustavi.
Aja driverji za matično ploščo so uriginal bli zravn in sm jih naložu, razn tega da se mi pri inštalaciji zvoka mal ustavl so se skozi druge stopnje normalno šou kot so driverji za usb, nvidia čipovje, ... Matična plošča ABIT NF7

Upam da mi bote znal pomagat že v naprje se vam zahvaljujem za pomoč!

LP Pimmi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z USB 2.0 porti pod Windows XP SP3 (Asrock „mamaplata“)

Oddelek: Pomoč in nasveti
71371 (1292) Barbarpapa2
»

usb device not recognized

Oddelek: Strojna oprema
143142 (1612) RutS
»

"Brez avdio naprave"

Oddelek: Pomoč in nasveti
325866 (4185) gasos
»

USB Device not recognized