Forum » Omrežja in internet » PHP und MySQL requirments
PHP und MySQL requirments
sword ::
Oj!
Mam en star računalnik za server pa me zanima kolk sta kej PHP pa MySQL požrešna? Gre za nevemkeroplato, z 700 MHz AMD-jem in 256 rama. Gor ma Server 2003 pa en FTP server in Apache.
Nekje sem slišu, da sta prej omenjeni zadevi precej požrešni, verjetno pa je tud odvisno od spletne strani in obiska? Če je teba to vračunat, ne bi šlo za kakšno ornk obiskano stran, bl za moje učenje php-ja pa mogooooče kakšnih max 300 (neunique) obiskov na dan.
Hvala za odgovore
PS: Upam, da je to pravi forum, če slučajno spada pod izdelavo spletišč pa prosim prestavite. :)
Mam en star računalnik za server pa me zanima kolk sta kej PHP pa MySQL požrešna? Gre za nevemkeroplato, z 700 MHz AMD-jem in 256 rama. Gor ma Server 2003 pa en FTP server in Apache.
Nekje sem slišu, da sta prej omenjeni zadevi precej požrešni, verjetno pa je tud odvisno od spletne strani in obiska? Če je teba to vračunat, ne bi šlo za kakšno ornk obiskano stran, bl za moje učenje php-ja pa mogooooče kakšnih max 300 (neunique) obiskov na dan.
Hvala za odgovore
PS: Upam, da je to pravi forum, če slučajno spada pod izdelavo spletišč pa prosim prestavite. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Web serverOddelek: Strojna oprema | 927 (587) | kr?en |
» | Chat.si ne delaOddelek: Omrežja in internet | 6344 (3931) | Sandi1987 |
» | Opravičilo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 7882 (5293) | strictom |
» | Slo-Tech strežnik™ (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4560 (3164) | tx-z |
» | Slo-Tech server specifikacije?Oddelek: Slo-Tech | 2783 (2352) | b |