Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Webcam Philips SPC315NC
Težave z Webcam Philips SPC315NC
aljosa20 ::
LP!
Zanima me,kaj bi bilo narobe,in sicer ko instaliram driverje in hočem zalaufat kamero mi računalnik zmrzne.Parkrat sem že probal in vsakič je isto.Imam Windows XP Home edition SP2 z zadnjim popravkom.V navodilih piše,da pri Windowsu XP SP2 ni potrebno instalirati driverjev,ker naj bi jih baje že sam imel,vendar ko priključim kamero,pravi naj instaliram driverje.Ko instaliram driverje iz priloženega CD-ja,in zalaufam kamero,računalnik zmrzne.Kaj lahko naredim?Ali pač ta kamera ni kompatibilna za moj računalnik,in si bom pač moral omisliti drugo?
Zanima me,kaj bi bilo narobe,in sicer ko instaliram driverje in hočem zalaufat kamero mi računalnik zmrzne.Parkrat sem že probal in vsakič je isto.Imam Windows XP Home edition SP2 z zadnjim popravkom.V navodilih piše,da pri Windowsu XP SP2 ni potrebno instalirati driverjev,ker naj bi jih baje že sam imel,vendar ko priključim kamero,pravi naj instaliram driverje.Ko instaliram driverje iz priloženega CD-ja,in zalaufam kamero,računalnik zmrzne.Kaj lahko naredim?Ali pač ta kamera ni kompatibilna za moj računalnik,in si bom pač moral omisliti drugo?
OK.d ::
probaj it pod na nadzorno ploščo-zaslon-nastavitve-dodatno-odpravljanje težav-strojno pospeševanje in ga zmanjšaj, samo potem se ti zna zgoditi da ti kakšen drug prograsm ne bo delal
LPOK.d
blackbfm ::
Potegni si z neta najnovejše driverje. Drugače sem pa opazil da tut men zmrzne (najnovejši driverji + vista), samo ne vedno ampak samo včasih. Ni kej preveč uredu ta kamerca, žal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
aljosa20 ::
Probal sem z najnovejšimi driverji,pa tudi ni nič.Bom kamero kar zamenjal,ker tole ni nič.Katero kamero pa priporočate.Mislim proizvajalca.Pomoje da bom vzel Logitech kamerco.Itak mislim da pri taki firmi ne bom zgrešil.Gledam pa kamero Logitech Quickcam Messenger.Kaj mislite?
Mr_Globus ::
S punco bova kupla dve kamere za Skype... Nekaj poceni tam do 16 EMU - je vseeno katero pri taki ceni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - problem z gonilniki (Logitech, ATI TV)Oddelek: Operacijski sistemi | 1221 (992) | Spc |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7165 (5101) | maxy |
» | Težave radeona z Viinim chipsetom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1959 (1887) | TheJack |
» | Problemi z DV kamero Panasonic NV-GS15Oddelek: Zvok in slika | 1764 (1617) | ponky |
» | Problemi z mišjakomOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (925) | Yacksy |