Forum » Pomoč in nasveti » štekanje med pisanjem...???
štekanje med pisanjem...???
lupsa ::
Pozdravljeni!
Imam en problem in sicer glede pisanja teksta. Ko pišem v msn ali v google in tudi tu zdaj mi pisava zaostaja... En čas še normalno piše tako kot jas tipkam, pol pa kar naenkrat začne zaostajat, in čez čas nadoknadi zamujeno. To me zelo moti, saj če se zmotim pri pisanju in potem brišem mi spet zaostaja in mi potem zbriše preveč... Nekateri pravijo da naj bi bil kriv trdi disk, drugi pravijo da je OS...
Zahvaljujem se vam vnaprej za odgovore...
LP
Imam en problem in sicer glede pisanja teksta. Ko pišem v msn ali v google in tudi tu zdaj mi pisava zaostaja... En čas še normalno piše tako kot jas tipkam, pol pa kar naenkrat začne zaostajat, in čez čas nadoknadi zamujeno. To me zelo moti, saj če se zmotim pri pisanju in potem brišem mi spet zaostaja in mi potem zbriše preveč... Nekateri pravijo da naj bi bil kriv trdi disk, drugi pravijo da je OS...
Zahvaljujem se vam vnaprej za odgovore...
LP
solatko ::
A ti to dela ko imaš kakšne torrente, p2p vklopljeno. Malo moraš omejiti download, izgleda, da se ti baše.
solatko ::
Dobro počisti računalnik, verjetno imaš zapacan register, vzemi ad-aware, kakšen dober register cleaner, antivirusni pregled, optimiziraj windowse, če ne bo pomagalo pa na novo instaliraj vse skupaj.
lupsa ::
hehe...
prej je konec če kupim nov računalnik... :) verjetno bom vrgo gor nov windows pa adijo... Hvala za pomoč ;)
prej je konec če kupim nov računalnik... :) verjetno bom vrgo gor nov windows pa adijo... Hvala za pomoč ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ura na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 835 (631) | Gregex |
» | Intel izboljšuje 2D podporo za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 4771 (3601) | Bor H |
» | email.si zaključuje svojo zgodbo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 13325 (10137) | FitnessBoy |
» | samodejno zaostajanje ure v windowsihOddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (1184) | LoneWolf |
» | Zvok zaostaja pr divx-uOddelek: Sedem umetnosti | 1846 (1764) | jc |