Forum » Pomoč in nasveti » Vista 64bit in Sinope 568+ (siol) povezava dela, IE ne dela ?!!!
Vista 64bit in Sinope 568+ (siol) povezava dela, IE ne dela ?!!!
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
cortez ::
Vista 64bit in Sinope 568+ (siol)
Zanima me, kaj je narobe z Vista OS in Siol povezavo.
Namreč ko povežem prenosnik (XP) preko utp kabla, dela vse normalno , ko pa poskušam isto narediti z PC, kjer je gor Vista 64bit, pa mi kaže, da se je povezalo, tudi pingam lahko, ko pa hočem odpret Internet Explorer, pa ne dela. V network setup lastnosti mi piše, da mam IP6 limited, ip4 pa dela pravilno. Kaj morem naredit, da mi bo delal browser tudi na Visti? A treba tako kot v IP4 vpisat ip-je v IP6? Kako?
Vse naprave se povežejo na Sinope 568+ (siol), kjer je vključen DHCP, modem pa deluje kot router. Še na Win98 dela bp, samo na visti šteka.
Hvala za pomoč.
Zanima me, kaj je narobe z Vista OS in Siol povezavo.
Namreč ko povežem prenosnik (XP) preko utp kabla, dela vse normalno , ko pa poskušam isto narediti z PC, kjer je gor Vista 64bit, pa mi kaže, da se je povezalo, tudi pingam lahko, ko pa hočem odpret Internet Explorer, pa ne dela. V network setup lastnosti mi piše, da mam IP6 limited, ip4 pa dela pravilno. Kaj morem naredit, da mi bo delal browser tudi na Visti? A treba tako kot v IP4 vpisat ip-je v IP6? Kako?
Vse naprave se povežejo na Sinope 568+ (siol), kjer je vključen DHCP, modem pa deluje kot router. Še na Win98 dela bp, samo na visti šteka.
Hvala za pomoč.
![:D](https://static.slo-tech.com/smeski/icon_biggrin.gif)
- spremenil: cortez ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5287 (3693) | seba-beba |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25061 (9220) | slitkx |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52569 (24319) | simone |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2186 (1935) | tey007 |
» | Sinope 568 in wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 47827 (25249) | Spajky |