Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica z mimovrste
tipkovnica z mimovrste
piandura ::
LP
ravno prejsen teden sem dobil naroceno tipkovnico tole in je bila na zacteku super. cez priblizno 3 dni so mi nehali delovati gumbi OPŠĐ. Nic nisem polil na tipkovnico, nic takega samo delat so nehali. gledena to da garancije nima, se da poslati nazaj na mimovrste za 'refound'?
ravno prejsen teden sem dobil naroceno tipkovnico tole in je bila na zacteku super. cez priblizno 3 dni so mi nehali delovati gumbi OPŠĐ. Nic nisem polil na tipkovnico, nic takega samo delat so nehali. gledena to da garancije nima, se da poslati nazaj na mimovrste za 'refound'?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop win 10 pro, tipke levo desno delete ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 813 (747) | mat xxl |
» | Prenosni računalnik za študij strojništvaOddelek: Kaj kupiti | 8438 (7110) | Barbarpapa2 |
» | Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17696 (14234) | XsenO |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16822 (14065) | _koki_ |
» | Lahko zahtevam garancijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2160 (1748) | Zheegec |