Forum » Pomoč in nasveti » Lotus Notes 6.5
Lotus Notes 6.5
fcinter ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s podpisom v Lotus Notes...torej vedno ko pošlješ sporočilo je spodaj tvoj podpis.
Zanima me kako bi lahko imel svoje podatke, pa še sliko spodaj! Ker lotus notes ima možnost podpisa samo besedilo, slika ali html dokument. Torej sliko lahko vstavim v podpis, samo potem besedila ni ter obratno. Probal sem tudi v Wordu shraniti besedilo ter sliko v html obliko, vendar mi potem v lotusu slike ne pokaže. Če ima kdo kakšen predlog naj prosim napiše sem....
Hvala vnaprej ter lp!
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s podpisom v Lotus Notes...torej vedno ko pošlješ sporočilo je spodaj tvoj podpis.
Zanima me kako bi lahko imel svoje podatke, pa še sliko spodaj! Ker lotus notes ima možnost podpisa samo besedilo, slika ali html dokument. Torej sliko lahko vstavim v podpis, samo potem besedila ni ter obratno. Probal sem tudi v Wordu shraniti besedilo ter sliko v html obliko, vendar mi potem v lotusu slike ne pokaže. Če ima kdo kakšen predlog naj prosim napiše sem....
Hvala vnaprej ter lp!
Zdravo!
Ja je če bi to znal ne bi bilo problema! Če kdo to tukaj to zna, bi ga prosil...to se v notepadu lahk dela al kje že ane
Rabil bi pa samo:
Ime ter priimek
Naslov
Naslov2
Telefonska
Tu bi bila pa slika...
Res hvala vnaprej ter lep dan...
Ja je če bi to znal ne bi bilo problema! Če kdo to tukaj to zna, bi ga prosil...to se v notepadu lahk dela al kje že ane
Rabil bi pa samo:
Ime ter priimek
Naslov
Naslov2
Telefonska
Tu bi bila pa slika...
Res hvala vnaprej ter lep dan...
Sem se sam potrudu, pa naredu v html obliki...sam problem je pa zdej, da ko ga kliknem mi v explorerju to naredi lepo, v lotus notesu, pa ni slike, oziroma je prazen okvir...kaj bi lahko to bilo? Ker v explorerju se pa slika prikaže....hvala lp
kixs ::
Sklepam, da ne uporabljas LN za privat uporabo, zato daj malo dela informatikom in jih vprasaj za pomoc
lp
lp
A še ma kdo drug kakšen predlog, zakaj mi ne pokaže slike v Lotus notes (v explorerju se pa pokaže)...tnx
Hvala sem rešil nekako sam...zelo važno je, da je slika .jpg...hvala vseen vsem...
Pa vse pohvale vsem, ki pišete prispevke na tem forumu...ste bili že velikokrat v pomoč...lp
Pa vse pohvale vsem, ki pišete prispevke na tem forumu...ste bili že velikokrat v pomoč...lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lotus Notes (*.nsf) na "karkoli cloveskega"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1594 (215) | Pinoo1234 |
» | Sortiranje elektronske pošte po mapah ne pripomore k hitrejšemu iskanjuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4667 (3463) | Korencek |
» | Lotus notes in smsOddelek: Programiranje | 1283 (1121) | Volk| |
» | lotus notes 7 in 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 2030 (1569) | Vanquish |
» | IBM se pridružuje OpenOffice.org skupnostiOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 3997 (3310) | Matevžk |