Forum » Pomoč in nasveti » microsoft outlook
microsoft outlook
Kunte ::
V Microsoft Outlook 2007 -u sem narobe shranil datoteko .pst ,zgubil sem vso pošto.Imam pa shranjeno mapo kjer so vse stare datoteke od outlooka vendar jih ne znam uvozit.Poskusil sem tudi z kopiranjem pa ne gre.
LP Kunte
Kunte ::
Vse kaže da sem z.....l na vsej fronti.Datoteka xxxx.pst ima samo podatke o mapah ni pa sporočil.Datoteke ki jih imam shranjene C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Microsoft\outlook pa so premajhne velikosti da bi vsebovale vse podatke od sporočil.
LP Kunte
grofsi ::
Si bom kar sposodil temo.
V službi delam ogromno z Outlookom 2007. Ali obstaja kakšen programček ki bi delal sam back up (vsakih par ur,..) datoteke .pst? Mal sem len pa prosim za nasvet oz pomoč.
Hvala.
lp,
V službi delam ogromno z Outlookom 2007. Ali obstaja kakšen programček ki bi delal sam back up (vsakih par ur,..) datoteke .pst? Mal sem len pa prosim za nasvet oz pomoč.
Hvala.
lp,
imagodei ::
Da, obstaja.
Mal sem len, pa se mi ne da napisat, kateri bi to bil...
Mal sem len, pa se mi ne da napisat, kateri bi to bil...
- Hoc est qui sumus -
grofsi ::
@imagodei
hvala si pa res len :-D
Resno sprašujem a veš za katerega in če ja mi lahko napišeš ime programa.
thx
hvala si pa res len :-D
Resno sprašujem a veš za katerega in če ja mi lahko napišeš ime programa.
thx
SkIDiver ::
Da malo podpremo lenobo:
Outlook 2007/2003/2002 Add-in: Personal Folders Backup
Outlook 2007/2003/2002 Add-in: Personal Folders Backup
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
matobeli ::
zdravo! da nebom nove teme odpiral, bi mi kdo povedal kako naštimam outlook2007 tako da bo zbudil računalnik ali iz spanja ali iz shutdowna, ko bo kakšen appointment imel za piskat.
Lp
Lp
bluefish ::
ne bo šlo. Lahko kvečjemu v BIOS-u vklopiš Wake on LAN, ki bi lahko v teoriji zagnal računalnik ob poskusu povezave do računalnika. Seveda pa bi se potem vklopil za vsak prdec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako uvoziti ost v outlook 2007Oddelek: Pomoč in nasveti | 7898 (6484) | caperio |
» | Outlook 2007 - se ne odpreOddelek: Programska oprema | 1892 (1107) | Han |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2592 (2344) | chrush |
» | Outlook se kar ugasne in se ga ne da več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2528 (2435) | zlopi |
» | V kateri mapi se nahaja e-pošta?Oddelek: Programska oprema | 1330 (1157) | vitamincek |