Forum » Mobilne tehnologije » trgovina mobisvet.si
trgovina mobisvet.si
mktech ::
Mobisvet
Ali je ze kdo kupil aparat pri njih? Ravno gledam eno Nokio, ki je recimo Teleray se nima oni pa jo ze prodajajo in to po precej nizji ceni.
Tako, da me zanima v cem je trik - mogoce telefon namenjen za kak drugi trg - azijski?
Ali je ze kdo kupil aparat pri njih? Ravno gledam eno Nokio, ki je recimo Teleray se nima oni pa jo ze prodajajo in to po precej nizji ceni.
Tako, da me zanima v cem je trik - mogoce telefon namenjen za kak drugi trg - azijski?
hooger ::
Sam sem pri njih kupil E51. Vse je potekalo brez problema. Tudi z telefonom je vse v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NOKIA LUMIA 920 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 117008 (54080) | Machete |
» | nakup mobitela brez operaterjaOddelek: Mobilne tehnologije | 2197 (2143) | Lonsarg |
» | n95 - vzdržljivost baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8733 (5624) | PrimozR |
» | Prosta prodaja Nokij N serije!!Oddelek: Mobilne tehnologije | 5159 (4503) | V-i-p |
» | T-2 in mobilna telefonija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9283 (6398) | nekdo123 |