» »

Računalo mi zmrzne, ko hočem gledat film - help

Računalo mi zmrzne, ko hočem gledat film - help

alwaysgusti ::

Problem je sledeč:
Filmov ne morem gledat niti iz Diska niti iz CD/DVD-jev.
Če hočem gledat film, mi takoj, ko kliknem na datoteko ali odprem predvajalnik vse zmrzne, tako, da je potrebno računalnik resetirat. Ne zmrzne mi tako, da nič ne morem, ampak se vsi ukazi upočasnijo za cca 20 sekund.
Pred kratkim so mi na servisu zamenjali napajalnik in grafično kartico in pa naložili XP-je
Prej je bil gor OS 2000 in pa grafična kartica Radeon 9200Se. Vse je delalo kot je treba.
Gor imam tudi kodeke, ampak mislim, da ni v tem štos.

Sedanja konfiguracija:
- Procesor AMD Athlon XP 2400+, 2 Ghz, 1 Gb Ram.
- Grafična kartica Nvidia, GeFORCE 6200 (ni neka huda, ampak za filme bi morala biti dobra)
- Predvajalniki: Windows media Player, BS Player 2.26 Free, Media Player Classic

Lepo prosim za kakšne uporabne ideje kako problem rešit.
Seveda je opcija tudi vse skupaj sformatirat, če bi to pomagalo.

Pozdrav vsem

Gusti

AnWar ::

Probej,vse dol vrzt gonilnike, za graficno ter kodeke.....ter nalozi najnovejse gonilnike za graficno, ter kodeke (k-lite), ter Bsplayer.... K-lite poisci na google.
[Asus ROG Strix SCAR III]

DADOXP ::

imeu sem tak problem in so mi na servisu rekli da je graficna sla. probaj naloziti ponovno vse drivere ce nebo pomagalo formateraj komp ce nebo delovalo potem bi rekeu da je nekaj z graficno narobe. LP:P

alwaysgusti ::

DeeYeey, hvala ti za idejo. V bistvu sem si samo naložil najnovejše dliverje za mojo grafično kartico in je stvar začela delat. Enostavno, vendar...Kolumbovo jajce. Tako pač je.

Pozdrav

Gusti

AnWar ::

alwaysgusti: ni panike:D
[Asus ROG Strix SCAR III]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

slaba slika v VLCju

Oddelek: Zvok in slika
171874 (1361) blackbfm