Forum » Pomoč in nasveti » Trdi disk...sami problemi
Trdi disk...sami problemi
ab1tone ::
Imam približno 1,5 leta star trdi disk Seagate Barracude 7200.9. Že od samega začetka je bil trdi disk dokaj glasen , danes pa, ko sem končno nabavil stabilizer (je že bil čas, kr me je ropotanje motilo pri delu) za njega in sm ga mogu vzet ven iz kište sm opazil da če ga malo stresem, znotraj njega nekaj ropota (malo manj glasno kot kinder jajčka ).
Ostali simptomi:
Trdi disk dela drgač normalno, nobenih errorjev. Opazil sm mogoče pri utorrentu da mi napiše pri hitrejših prenosih da je disk prenasičen, al pa pri nerotu ko snema kakšen image file na računalnik je skoraj nemogoče kej delat zraven kr se sistem totalno upočasni.
V glavnem zanima me kaj pomeni tole ropotanje če ga stresem, naj ga dam pod garancijo?
...jebena Maxtor tehnologija v Seagatih,
Ostali simptomi:
Trdi disk dela drgač normalno, nobenih errorjev. Opazil sm mogoče pri utorrentu da mi napiše pri hitrejših prenosih da je disk prenasičen, al pa pri nerotu ko snema kakšen image file na računalnik je skoraj nemogoče kej delat zraven kr se sistem totalno upočasni.
V glavnem zanima me kaj pomeni tole ropotanje če ga stresem, naj ga dam pod garancijo?
...jebena Maxtor tehnologija v Seagatih,
ab1tone
PacificBlue ::
Ja kinder jajčka..odpri un poglej kaj si dobil;)
Sicer pa ne vem kaj bi lahko ropotalo..ne ropotaj drgač preveč::)
Sicer pa ne vem kaj bi lahko ropotalo..ne ropotaj drgač preveč::)
ab1tone ::
Problem je tud v tem da če ga dam pod garancijo, bodo rekl da kao je vse normalno, jst si pa naj backup-e delam zato k bom čaku kdaj mi ta ropotuljica dokončno umre....
ab1tone
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri SSD disk za staro platoOddelek: Pomoč in nasveti | 5340 (4376) | Benny10 |
» | Acer zaradi upada prodaje menja direktorjaOddelek: Novice / Ostale najave | 7118 (5287) | DomenV |
» | Pomoč pri nakupu dlančnika! HP ali Asus??Oddelek: Mobilne tehnologije | 1139 (956) | borča |
» | Od česa je odvisna hitrost računalnika?Oddelek: Strojna oprema | 3670 (3131) | GregaST |
» | Zaračunali 3.800 SIT za 10 minut dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3091 (2096) | EjTi |