» »

problem z matično ploščo?

problem z matično ploščo?

mevden ::

imam 2 meseca star comp od podjetja ANNI. Že od nakupa imam velike probleme z njim. Prvo sem imel ta problem, da mi vsake toliko ni zaznal diska, ko sem ga zalavfu je pisalo da naj določim boot drive. ko sem pa šel v bios, pa mi ni zaznal diska. nesem na servis in tm dela. prnesem dam in začuda sedaj tudi pri meni dela, pa nič niso zamenjali. potem se pa stvar ponovi, spet ne zazna diska itd. parkrat resetiram in se že pojavi novo sporočilo: 00 USB MASS STORAGE DEVICES FOUND AND CONFIGURED. ko se to pojavi ne morem niti v bios niti v windows. nesem na servis, menjajo matično in spet dela 14 dni. potem pa spet ta 00 mass storage..problem. spet nesem na servis in spet zamenjajo matično in prašajo kaj mam gor prklopln, češ da se je usb skuru in je moja krivda in da drugič bom mogu sam poravnat stroške matične. pripeljem dam, dela 2 dni in spet mi crkne. že tretjič ta 00 usb mass storage problem. v čem je zdej problem? na usb mam priklopljeno logitech kamerco in tipkovnico, genius miško in slušalke za na glavo. nič drugega. mislim, da te stvari ne bi smele skurit ničesar. in spet mi crkne tik pred vikendom da bom spet cel vikend brez compa, ker ne delajo ob vikendih. kaj bi lahko bilo narobe z to mojo škatlo?
nevem zakaj ampak sumim na disk ker se je z tem začel ta problem.ampak kaj ima notranji disk in usb skupnega? procesor je core 2 duo, 2gb rama, 500 gb samsung disk in grafična gf 8600.

blackbfm ::

Najboljš da probaš vse usb naprave na drugem računalniku, če bo unga skurlo pol veš kaj je vzrok :D Če ga ne bo, potem pa takoj na ANNI pa jim reč naj se ne zajebavajo in naj ti vrnejo denar al pa dajo drugo NOVO plato oz. disk al karkol, drugač greš na inšpekcijo. Iz mojih izkušenj: Če ne zazna diska je velika verjetnost da je matična fuč.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

nodes ::

če bi, bi skurlo takoj ne pa po štirinajstih dneh...zdaj če si vse kupil v ANIju potem odnesi vse skupaj nazaj..trustu podobna šara lahko povzroča marsikaj..

while ::

jest sm tut pr ANNI kupu pa me skos neki zajebava;(( zdej pa ga rajši doma po delih sestavlam pa točn vem kaj sm notr utaknu :D

Pyr0Beast ::

Sklopi kamero pa nažgi kom ..
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Select proper boot device

Oddelek: Pomoč in nasveti
414850 (2879) arc-x
»

Zanimiv problem z zunanjim trdim diskom

Oddelek: Strojna oprema
5937 (754) Duhec
»

instalacija xpjev na 250gb disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
402290 (1653) PIII850
»

USB mass storage problemi

Oddelek: Strojna oprema
132741 (2455) energetik
»

Usb disk problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101705 (1359) nokia6310

Več podobnih tem