Forum » Pomoč in nasveti » radeon 9800SE problem
radeon 9800SE problem
deleted ::
Pozdravljeni,
kar naenkrat se mi je pojavil probelm z mojo grafično kartico - namreč pojavljati se se mi začele svetlo modre črte po celotnem zaslonu, prav tako je uničena grafika v špilih. Z driverji ne more biti po mojem mnenju nič narobe, saj so črke malo motne tudi če grem v biose. Stvar se včasih kar sama od sebe popravi in vsi špili delajo spet normalno in vse se jasno vidi. Najprej sem poskusil s ponovno namestitvijo driverjev, vendar ni nič pomagalo. Potem sem poskusil z zvišanjem voltaže na grafični, vendar tudi to ni imelo učinka. Napajalnik je več kot dovolj močan - 550W. Res nimam več nobene ideje, kaj bi lahko bilo narobe.
Še nekaj dodatnih podatkov:
monitor: Samsung SyncMaster 940BF
resolucija: 1280x1024
procesor: AMD Athlon 64 3000+ ~ 2,2GHz
os. plošča: Chaintech ZNF3-250
rami: 2x512 Mb ddr
da boste vedeli, o čem govorim::
v igri:
google (poglejte belino, upam da se vidi):
kar naenkrat se mi je pojavil probelm z mojo grafično kartico - namreč pojavljati se se mi začele svetlo modre črte po celotnem zaslonu, prav tako je uničena grafika v špilih. Z driverji ne more biti po mojem mnenju nič narobe, saj so črke malo motne tudi če grem v biose. Stvar se včasih kar sama od sebe popravi in vsi špili delajo spet normalno in vse se jasno vidi. Najprej sem poskusil s ponovno namestitvijo driverjev, vendar ni nič pomagalo. Potem sem poskusil z zvišanjem voltaže na grafični, vendar tudi to ni imelo učinka. Napajalnik je več kot dovolj močan - 550W. Res nimam več nobene ideje, kaj bi lahko bilo narobe.
Še nekaj dodatnih podatkov:
monitor: Samsung SyncMaster 940BF
resolucija: 1280x1024
procesor: AMD Athlon 64 3000+ ~ 2,2GHz
os. plošča: Chaintech ZNF3-250
rami: 2x512 Mb ddr
da boste vedeli, o čem govorim::
v igri:
google (poglejte belino, upam da se vidi):
- spremenil: deleted ()
BLzE556 ::
pri meni je bilo na starem compu 6 let nazaj isto in ko sem na drugi zaslon prklopu je to izginlo....probi z drugim monitorjem
Winners do not use drugs!
Pinzl ::
To se je meni tudi zgodilo na moji radeonki 7500,probaj iztaknit kartico z suho krpo pobriši kontakte na kartici nan matični jih pa malo popihaj če je slučajno kakšen prah pa potem spet priključi,vsaj pri meni je delovalo.
Veliko sreče!
Veliko sreče!
blackbfm ::
Sem mel podoben problem z radeonom 8500, razne črte (pri meni so ble rdeče) in podobno. No po določenem času mi je totalno crknila - črn ekran po uklopu kompa. Stara je bila pa nekaj čez 2 leti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vertiakla črta čez ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 7721 (3058) | KTr1sk |
» | Črte na monitorju !?Oddelek: Strojna oprema | 1179 (977) | Riff |
» | Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8215 (5225) | Anney |
» | Grafika - je fuč ali ne ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (747) | firbec |
» | Grafika Proobok 4740s- HD 7650mOddelek: Pomoč in nasveti | 1733 (1279) | Goran's Blog |