Forum » Omrežja in internet » Domači IP & Proxy
Domači IP & Proxy
Puzo ::
Pozdravljeni!
Imam en problem. Uporabljam SiOL internet z dinamičnim IP naslovom. Odprem eno stran v Firefoxu, mi strani noče odpreti (vse ostale strani mi odpre normalno in povezava deluje normalno). Ko pa grem preko proxy strani (opencity.us, fastwebproxy.net,...) mi pa enako stran odpre normalno. Kaj delam tukaj narobe?
Lp, Mario
Hvala
Imam en problem. Uporabljam SiOL internet z dinamičnim IP naslovom. Odprem eno stran v Firefoxu, mi strani noče odpreti (vse ostale strani mi odpre normalno in povezava deluje normalno). Ko pa grem preko proxy strani (opencity.us, fastwebproxy.net,...) mi pa enako stran odpre normalno. Kaj delam tukaj narobe?
Lp, Mario
Hvala
ASUS M2N-e | AMD Athlon 64 X2 6000+ Dual-Core
Crucial Ballistix DDR2-1000 | nVidia 8800GTS
- spremenil: Puzo ()
Puzo ::
Ja, prvih 11 hopsov gre lepo skozi, potem pa sledi napaka Request timed out, pri vseh ostalih.
ASUS M2N-e | AMD Athlon 64 X2 6000+ Dual-Core
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden prikaz Microsoftove strani v vseh browserjih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1095 (626) | mat11 |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5657 (5139) | --MiRaLdInJo |
» | Začetna stran ne dela dobroOddelek: Izdelava spletišč | 707 (563) | #000000 |
» | win 7 ult + Adobe reader 9.xxxOddelek: Pomoč in nasveti | 2095 (1906) | amigo_no1 |
» | Počasni zagon internet explorerja ??Oddelek: Programska oprema | 1764 (1428) | Elemen_T |