Forum » Izdelava spletišč » Začetna stran ne dela dobro
Začetna stran ne dela dobro
XzupanX ::
Ko odprem www.taborniki.net v explorerju, mi tisto začetno stran ne odpre dobro, ko pa odprem www.taborniki.net/index.php je pa vse normalno.. kaj bi lahko bilo narobe ? V mozzili in chromu odpre vse normalno..
- spremenil: XzupanX ()
bluefish ::
Meni odpre normalno.
Katero verzijo IE imaš? Si po prvem nalaganju poskusil osvežiti stran s pomočjo CTRL + F5?
Katero verzijo IE imaš? Si po prvem nalaganju poskusil osvežiti stran s pomočjo CTRL + F5?
#000000 ::
Spucaj zgodovino brskalnika, meni pokaže na obeh enako.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
XzupanX ::
V redu.. zdej imam pa še eno vprašanje.. če spremenim pač index.php mi če vpišem samo internetni naslov www.taborniki.net ne pokaže isto kakor na www.taborniki.net/index.php.. ?
#000000 ::
Po vsaki spremembi strani, moraš v brskalniku ali refrešat stran F5 ali spucat zgodovino brskalnika.
Tudi meni je pokazalo različno, ko sem refrešal sta bile strani enake, sej kaže obakrat en in isti index php
Tudi meni je pokazalo različno, ko sem refrešal sta bile strani enake, sej kaže obakrat en in isti index php
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Privacy error Google ChromeOddelek: Pomoč in nasveti | 815 (671) | konspirator |
» | Podčrtane besedeOddelek: Pomoč in nasveti | 2479 (1708) | opeter |
» | Zamenjava ISP-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5419 (4596) | NeMeTko |
» | postavitev straniOddelek: Izdelava spletišč | 1363 (1147) | sixty |
» | firefox mi ne odpre ene strani!Oddelek: Omrežja in internet | 1386 (1252) | OldSkul |