Forum » Kaj kupiti » DTT 2200 ali...
DTT 2200 ali...
Alexius Heristalski ::
Zadnjič sem si nabavu Creative Live! 5.1, pa me zanima katere 5.1 zvočnike naj nabavm, a mogoče Creative DTT 2200, ki stane cca. 30kSit, ali kej druzga?
Thanatos ::
imam dotično kombinacijo in ti rečem da stvar caruje. Center zvočnik se vse bolj uveljavlja v igrah, za DVDje gledat ga pa itaq nucaš.
DrSergioDJ ::
jup..tudi sam imam to kombinacijo. Delo opravlja super :D (pa mors upostevat, da si dost filmov pogledam...saj sem vendar recenzent ;) )
...
|GrEgOr| ::
se pridruzujem... odlicna kombinacija- Mi ni zal niti stotina katerega sem dal za njih :)
fictionel ::
sam en question!
jst mam tut dtts2200 pa creativ LIVE!, pa me zanima ce bi se dal nekak centr&bas usposobt (no sj bas dela!)
jst mam tut dtts2200 pa creativ LIVE!, pa me zanima ce bi se dal nekak centr&bas usposobt (no sj bas dela!)
BigFoot ::
fictionel> ce si s tem mislil da bi center uporabljal za mp3je, igre... no, to sem kukr jest vem ne da
edino kar uporablja center so DVD filmi
edino kar uporablja center so DVD filmi
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
jRk0 ::
jaz mam live 5.1 pa naprimer da priklopim odspredaj atp3, odzadaj ene zvocnike od stolpa, in v 3. prikjlucek prejsne krs zvocnike od compa. To bi naj blo kao 5.1?:) pa ce potem vklopim 5.1 mi vse lepo stestira in center dela pa vse (tudi pri glasbi delajo vsi zvocniki)
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki 5.1 (SW GENIUS)Oddelek: Zvok in slika | 1485 (1354) | LordWorm |
» | katere zvočnike kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1624 (1375) | jRk0 |
» | zvočna + zvočniki = 40.000 SIT?Oddelek: Kaj kupiti | 1434 (1202) | Paramedic |
» | DD5.1 in/ali DTSOddelek: Zvok in slika | 1380 (1165) | VASkO |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 1885 (1583) | Trdi |