» »

kateri dlančnik bi bil pravi zame

kateri dlančnik bi bil pravi zame

pile81 ::

pozdravljeni,
ke sem čisti rookie pri poznavanju tehnologije dlančnikov vas bi prosil za en nasvet:
potrebujem dlančnik zgolj in samo za shranjevanje preprostih pisarniških opravil kot so datumi kakšnih oprevil in osnutki kakšnih dopisov, ne rabim ne GPS ne WLan ter ostalih "fenci" stvari, na kaj moram bit pozorn pri nakupu enga takšnega se razume poceni rabljenega dlančnika?
hvala - aja pa srečnga pa zdravga
PILE

Calligulla ::

Najprej navedi kateri mobilni telefon imas. Ker obstaja moznost, da vse to zmore ze tvoj mobitel. Drugace pa je zate glede na opis najbolj primeren:
Palm Zire

Oz tale z tipkovnico Klik

Ali pa Klik

Zgodovina sprememb…

pile81 ::

ja kar se tiče mobitela imam motorolo E1070 umts in neki malega podpira samo mi gre na živce ker ne morem normalno pisat na tipke od mobitela. pa tud raj vidim da bi mel zadevo ločeno gledam pa tm nekje do 100 eur. zanima me tudi kak se obnese ta os ( palm) al je boljše od microsofta

sloxl8 ::

Jaz ti lahko prodam HP iPAQ 4150. Sicer te bo stal 150 EUR, ampak je zelo malo rabljen in lepo ohranjen. Ima pa BT in WLAN.

Če te zanima, pošlji ZS ali pa pokliči 041/250-330 (Jure).

Calligulla ::

Za tako preprosta opravila kot si jih opisal je Palm skoraj bolj primeren. Sam imam Ipaqa z Wlanom, BTjem,... ampak ce bi ti res rad samo osnovne stvari vzami palma z zlozljivo tipkovnico za 25 Eurov in je to to. Ziva preproscina.

Ce pa mislis kdaj gledat kak video, kake MP3je gor met, kak GPS priklopit preko Bluetootha potem pa se splaca kak pocket PC.

pile81 ::

ravno sem se meno z znancem, ki mi punuja svoj dlančnik hp ipaq rz1710, ki je še praktično zapakiran ker ga sploh ni nikol uporablal. ceno ma 100€ kaka ponudba je to je vredi cena?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pile81 ()

Calligulla ::

Prevec. Za par deset Eurov vec dobis lepega in PRECEJ bolj opremljenega Ipaqa, ki zmore se vse zivo zraven. Za tega bi dal 50 Eurov.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Na kaj pazit če kupuješ rabljen prenosnik?

Oddelek: Kaj kupiti
305765 (4944) Silvo
»

Tomtom ali Garmin?

Oddelek: Kaj kupiti
104976 (4791) OldSkul
»

Kateri rabljeni dlančnik

Oddelek: Kaj kupiti
71022 (1022) gregan
»

Nakup grafične kartice

Oddelek: Kaj kupiti
242774 (1927) herkulx
»

kateri dlančnik naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
362519 (2153) mile

Več podobnih tem