» »

Kateri DVD predvajalnik?

Kateri DVD predvajalnik?

Svizec69 ::

No bližajo se prazniki in odločil sem se da bom za darilo kupil DVD predvajlanik, me pa zanimajo malo komentarji in mnenja, ter seveda predlogi. Fajn bi blo da je trgovina v MB in okolici ali pa da je artikel vsaj na zalogi, da ga seveda do božiča tudi dobim.

Sam sem nekaj gledal tele dva predvajlanika:
LG
PHILIPS

ali pa če ima kdo kak drug predlog bom zelo hvaležen. aja pa fajn je če nima kakšne zaščite proti neorginalnim dvd-jem, saj ne podpriam piratstva, samo dostikrat kdo posodi kak film in je piratski in ga potem nebi mogli gledat. Slišal sem da majo nekateri nekakšno zaščito, sploh tile boljši, pa bi prosil za predloge, ki tega nimajo.

hvala
  • spremenil: Svizec69 ()

coffeetime12 ::

Ne vem sicer koliko si pripravljen odšteti, ampak glede na povezave ki si jih podal, ciljaš tam do 100€? Če boš izbiral med tema modeloma, ti predlagam LG.

Pa še nasvet; ko boš pa kupoval za sebe (govorim glede na to kolikor si pripravljen odšteti), pa ti toplo priporočam, da razmišljaš o novi generaciji DVD predvajalnikov (HD DVD / Blu-Ray).

Lp

Svizec69 ::

ja res sem razmišljal tam do 100€, šlo bi samo za simple gledanje dvd filmov, mojadva kaj drugega tak nebi niti znala uporabljati. Osebno je meni tudi bolj všeč LG, samo ker sem videl da se kar nekaj PHILIPSOV prodaja sem moral vprašati za mnenje.

BigBoss_ ::

Sam sem 2 tedna nazaj kupil točno takšnega Philipsa kot je v tvojem linku. Zaenkrat zelo zadovoljen.

LordWorm ::

Jst gledam pa tegale JVC-ja ki ima se HDMI izhod.
ni podatka

Nesta ::

Kaj pa tale Philips

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nesta ()

Svizec69 ::

sem se potem na koncu odločil za tistega philipsa v bofu in sem zelo zadovoljen. Nobenih problemov, vse podnapise lepo zazna pa še usb priklop je čist na izi in vse deluje prfektno. Pač za gledanje filmov al pa poslušanje kakih mp3-jev, za te stvari je super. Jaz ne rabim boljšega.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Low-Cost HD TV LCDja

Oddelek: Zvok in slika
61481 (950) karma
»

Katerega od 4ih prenosnikov kupit???

Oddelek: Kaj kupiti
272400 (1929) klinker
»

Avto Akustika Hyundai Atos

Oddelek: Loža
112018 (1682) Lincolin
»

Kateri 26" LCD TV?

Oddelek: Kaj kupiti
101750 (1569) Blinder
»

Kateri monitor bi vi izbrali

Oddelek: Kaj kupiti
151778 (1310) umetnic

Več podobnih tem