Forum » Loža » Dostopnost RTV Vsebin
Dostopnost RTV Vsebin
d0rK ::
Zdravo,
pred casom sem slisal, da je mozno dobiti stare oddaje, serije, risanke in druge vsebine ki so v lasti RTVja
na prosnjo na RTVju. Kolegici bi zelel podariti vseh pet sezon televizjske oddaje Vrtickarji pa me zanima,
v kolikor sem pravilno slisal, na koga naj se obrnem. Ce ima kdo slucajno tudi kaksne informacije iz prve
roke (cena, dolocena oseba, etc) bi bil zelo hvalezen ce jih lahko deli z mano.
Hvala.
pred casom sem slisal, da je mozno dobiti stare oddaje, serije, risanke in druge vsebine ki so v lasti RTVja
na prosnjo na RTVju. Kolegici bi zelel podariti vseh pet sezon televizjske oddaje Vrtickarji pa me zanima,
v kolikor sem pravilno slisal, na koga naj se obrnem. Ce ima kdo slucajno tudi kaksne informacije iz prve
roke (cena, dolocena oseba, etc) bi bil zelo hvalezen ce jih lahko deli z mano.
Hvala.
bsslo ::
Mislim da lahko pises kar na RTV. Lepo jim razlozi zakaj potrebujes. Naj te opozorim da ne bo zastonj.
Sestra je zmagala na nekem tekmovanju in je dala intervju, prispevek je nato bil objavljen na dnevniku. Oce je napisal prosnjo in mislim da je moral placati okoli 2k sit.
Za vrtickarje pa dvomim da jih bodo kar tako prodali...
Sestra je zmagala na nekem tekmovanju in je dala intervju, prispevek je nato bil objavljen na dnevniku. Oce je napisal prosnjo in mislim da je moral placati okoli 2k sit.
Za vrtickarje pa dvomim da jih bodo kar tako prodali...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kaj narediti s kmetijsko parcelo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24438 (19647) | kuall |
| » | Danes izstrelitev DiscoveryjaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7450 (6591) | guest #44 |
| » | RTV naročnina (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 30873 (28349) | borchi |
| » | Half-Life 2 končno izšel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 5534 (5534) | Arto |
| » | Naša mala klinikaOddelek: Sedem umetnosti | 6804 (3654) | Lex |