Forum » Pomoč in nasveti » comp se mi ugaša!!! prosim za pomoč
comp se mi ugaša!!! prosim za pomoč
aly30 ::
Please folk pomagi te mi. Comp mi se nonstop ugaša in je še hujša fora to k sm ga zdej dala formatirati in mi nonstop crkuje.
Zdej mi pa ni jasno al je do napajalnika al do hladilnika
tko da prosim nujno pomoč
bila bi vam zelo hvaležna
lp,
aly
Zdej mi pa ni jasno al je do napajalnika al do hladilnika
tko da prosim nujno pomoč
bila bi vam zelo hvaležna
lp,
aly
- spremenila: aly30 ()
sBOY ::
Hej!
Mislm da ni tok huda napaka, skor100da je kriu napajalnik,ko je preobremenjen se avt.sklopi,preglej kok je watn in kok mas komponent!Meni je enkrat tud tko delu,sam kadar je meu prave pogoje(laufala dva pekaca na enkrat)pol sm pa menjal bolsi napajalc pa ni blo vec blemu.
Lp.
Mislm da ni tok huda napaka, skor100da je kriu napajalnik,ko je preobremenjen se avt.sklopi,preglej kok je watn in kok mas komponent!Meni je enkrat tud tko delu,sam kadar je meu prave pogoje(laufala dva pekaca na enkrat)pol sm pa menjal bolsi napajalc pa ni blo vec blemu.
Lp.
Spike Edin ::
Tako je, po tem kar si napisala ni razvidno ... Npr kdaj se ti udaša? Ob polnem obremenjevanju, takoj po zagonu? Se to redko dogaja ali vsak dan, dva ... Za začetek prenesi iz interneta program speedfan in preveri temperature katere nam lahko tudi napišeš ... Navsezadne lahko tudi računalnik odneseš v servis kjer ti ga bodo popravili, plačaš in maš mir
The PC Doctor
aly30 ::
hvala za pomoč
sem ugotovila da je zaradi ohlajevanja
mam comp zraven okna in sem ga obrnila proti njemu
in se mi ni več ugasnil
tko da mislim da je hladilnik fuč
hvala za pomoč
lp
sem ugotovila da je zaradi ohlajevanja
mam comp zraven okna in sem ga obrnila proti njemu
in se mi ni več ugasnil
tko da mislim da je hladilnik fuč
hvala za pomoč
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3490 (3123) | Fif55 |
» | Nov Comp za iGre...Oddelek: Kaj kupiti | 2736 (1929) | DaVidQ |
» | izklop racunalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1405) | Snegec |
» | athlon xp 1600+ do 1680 mhz brez odklepanjaOddelek: Navijanje | 1372 (1051) | bodom |
» | Skurjeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1231) | Elemen_T |