Forum » Pomoč in nasveti » Zaklep računalnika z varnostno kodo
Zaklep računalnika z varnostno kodo
n4stk4 ::
Hej!
Velik problem. Hotela sem zakleniti mapo in jo verjetno neuspešno zaklenila, saj se je s tem zaklenil računalnik. Če hočeš na računalnik moraš vpisati kodo, kar pa ni ravno praktično, saj ta računalnik uporablja več ljudi.
Poskusila sem nastavitve spremenit na isti način, kot sem jih najprej nastavila. Torej odklenila mapo.
Mapo sem zaklenila na tak način:
desni klik, sharing any security, make this folder private. Potem pa mi je odprlo nekaj kamor sem morala vpisati password in pa hint (torej pomoč, če se slučajno ne bi spomnila gesla).
Dobro meni bi bilo vseeno, če bi bil zaklenjen, ampak ni všeč mami in očetu (slab spomin očitno).
Prosim, če mi lahko nekdo pomaga 'odkleniti' računalnik, preden starši doživijo živčni zlom v prepričanju, da uničim vse kar mi pride pod roke. :)
Hvala
Velik problem. Hotela sem zakleniti mapo in jo verjetno neuspešno zaklenila, saj se je s tem zaklenil računalnik. Če hočeš na računalnik moraš vpisati kodo, kar pa ni ravno praktično, saj ta računalnik uporablja več ljudi.
Poskusila sem nastavitve spremenit na isti način, kot sem jih najprej nastavila. Torej odklenila mapo.
Mapo sem zaklenila na tak način:
desni klik, sharing any security, make this folder private. Potem pa mi je odprlo nekaj kamor sem morala vpisati password in pa hint (torej pomoč, če se slučajno ne bi spomnila gesla).
Dobro meni bi bilo vseeno, če bi bil zaklenjen, ampak ni všeč mami in očetu (slab spomin očitno).
Prosim, če mi lahko nekdo pomaga 'odkleniti' računalnik, preden starši doživijo živčni zlom v prepričanju, da uničim vse kar mi pride pod roke. :)
Hvala
- spremenila: n4stk4 ()
#000000 ::
Start / nastavitve / nadzorna plošča / uporabniški računi / skrbnik računalnika / ustvarjanje ali spreminjanje gesla / treba vpisat staro geslo za novo pa pustiš prazno. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel kopiranje vsebine iz zaklenjene celice brez odklepaOddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1466) | mirator |
» | Nokia izdala posodobitev Black LumiaOddelek: Novice / Windows Mobile | 9945 (6433) | rok_p |
» | Odklep mapeOddelek: Pomoč in nasveti | 600 (560) | mucko |
» | KAKO do datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1426 (1159) | solatko |
» | Zaklenjen spominska kartica.Oddelek: Mobilne tehnologije | 2450 (2287) | profii |