Forum » Pomoč in nasveti » Kako pobrišem program v celoti ? "fora z Expired time" [:D]
Kako pobrišem program v celoti ? "fora z Expired time" [:D]
Dolfegabana ::
Imam inštaliran program, ki traja le 30 dni.
Po tem času ga je potrebno registrirati.
Registracija žal stane preveč.
Do zdaj sem reševal to s tem, da sm pc vsakič po preteku časa formatiral in ponovno inštaliral program.
Zadeva deluje in tako vsakič pridobim še 30 dni.
Če program v tem času "30 dni" izbrišem in ponovno inštaliram, si zapomne čas in mi vseeno napiše koliko je še do konca. Se pravi nekje ostane neki zapis ki to beleži. Probal sem tudi v registry pobrisati njegove vsebine, vendar ne pomaga.
Če grem spreminjat date, je program tako zasnovan, da avtomtasko postavi date na 0.
Vprašanje: Kako pobrišem program v celoti in ga ponovno inštaliram da pridobim naslednjih 30 dni? Oz. da mi ni potrebno vsakič pc formatirat. ?
Hvala vnaprej.
Po tem času ga je potrebno registrirati.
Registracija žal stane preveč.
Do zdaj sem reševal to s tem, da sm pc vsakič po preteku časa formatiral in ponovno inštaliral program.
Zadeva deluje in tako vsakič pridobim še 30 dni.
Če program v tem času "30 dni" izbrišem in ponovno inštaliram, si zapomne čas in mi vseeno napiše koliko je še do konca. Se pravi nekje ostane neki zapis ki to beleži. Probal sem tudi v registry pobrisati njegove vsebine, vendar ne pomaga.
Če grem spreminjat date, je program tako zasnovan, da avtomtasko postavi date na 0.
Vprašanje: Kako pobrišem program v celoti in ga ponovno inštaliram da pridobim naslednjih 30 dni? Oz. da mi ni potrebno vsakič pc formatirat. ?
Hvala vnaprej.
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Ker je tvoj namen zelo jasen Pravila Beri.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeamViewer neupravičeno prekinja zaradi komercialne uporabeOddelek: Programska oprema | 3199 (2430) | Ales |
» | Registracija avtomobila in napačen datum na zav. policiOddelek: Na cesti | 4925 (4174) | MadMax |
» | Aktivacija Windows 7 že razbita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23296 (11825) | MrStein |
» | Kako obiti ponovno registracijo pri ponovni inštalaciji Win XP ter Office XPOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 3541 (3541) | miha |
» | windows whistlerOddelek: Pomoč in nasveti | 2229 (1747) | andrej |