Forum » Pomoč in nasveti » Problem z monitorjem
Problem z monitorjem
Timx ::
LP
Kot ste že zasledili v naslovu imam težave z monitorjem.Vsake 2-3 minutke se na zaslonu prikaže meni v katerem lahko spreminjam barvo in te stvari.Ponavadi traja vsaj 3 minutke , da meni izgine iz zaslona.Ročno ga ne morem zapreti.
Hvala za odgovore!
Kot ste že zasledili v naslovu imam težave z monitorjem.Vsake 2-3 minutke se na zaslonu prikaže meni v katerem lahko spreminjam barvo in te stvari.Ponavadi traja vsaj 3 minutke , da meni izgine iz zaslona.Ročno ga ne morem zapreti.
Hvala za odgovore!
Djz3l3 ::
pomoejm 100% lahko ponavadi imas na monitorju smertne tipke levo desno al pa gor pa dol in probi se premiakt levo desno in mal glej kva pise tm k bo pisal exit prtisn potrditveno tipko
bluefish ::
ali se monitorju trga ali pa nekaj želi od tebe. Malo se poigraj z nastavitvami in potem boš videl, ali se bo menu pojavljal še kar naprej. Morda poskusi tudi s samodejno kalibracijo.
Matev ::
Vsake 2-3 minutke se na zaslonu prikaže meni v katerem lahko spreminjam barvo in te stvari.Ponavadi traja vsaj 3 minutke
potemtakem je meni vedno prisoten in prižgan
potemtakem je meni vedno prisoten in prižgan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj namesto kave?Oddelek: Loža | 6214 (2581) | nightrage |
» | compaq presario CQ56Oddelek: Strojna oprema | 628 (549) | Shark-357 |
» | Izšel Linux 3.6Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3889 (2829) | SasoS |
» | 2 beeps (POST)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (948) | RuskiSnajper |
» | Kaj delate da bo računalnik hitrejši?Oddelek: Programska oprema | 2782 (2278) | ;-) |