Forum » Omrežja in internet » Utorrent seeding problem
Utorrent seeding problem
cilax ::
Prvo me lahko naderete, ko psa, ker mogoče je že kje rešitev za moj problem. Link please?
Iščem že približno mesec dni po netu, oči mam že kot, da bi varil brez očal 10 ur na dan. Ne najdem j**i ga!
Utorrent - the problem:
Zdownloadam neko stvar, oz. več stvari...npr. 5 filmov. In od teh petih filmov mam npr. 100 soležnikov. Jaz oz. utorrent pa seeda
enemu in edinemu. Kako to? Predvidevam, da je reč o portih. Forwardiral sem port 50003 (Router je TP Link TL-WR641G) po navodilih s strani portforward.com, tak da to mi ne predlagat. Prav tako sam predelal že mali milijon nastavitev utorrenta, ki bi naj bile "ta prave" - bullshit!
Kaj moram naredit, da bom začel seedat večim, in ne le enemu?
Hvala za odgovor...če sploh bo!
Bye!
Iščem že približno mesec dni po netu, oči mam že kot, da bi varil brez očal 10 ur na dan. Ne najdem j**i ga!
Utorrent - the problem:
Zdownloadam neko stvar, oz. več stvari...npr. 5 filmov. In od teh petih filmov mam npr. 100 soležnikov. Jaz oz. utorrent pa seeda
enemu in edinemu. Kako to? Predvidevam, da je reč o portih. Forwardiral sem port 50003 (Router je TP Link TL-WR641G) po navodilih s strani portforward.com, tak da to mi ne predlagat. Prav tako sam predelal že mali milijon nastavitev utorrenta, ki bi naj bile "ta prave" - bullshit!
Kaj moram naredit, da bom začel seedat večim, in ne le enemu?
Hvala za odgovor...če sploh bo!
Bye!
- zaklenil: OmegaBlue ()
EvilDare ::
Ali si opazil enako obnašanje tudi med samim prenosom datotek, da si uploadu samo enemu uporabniku. Poglej če imaš v nastavah narobe nastavljeno tole: pojdi pod možnosti-nastavitve in potem BitTorrent in imaš v spodnjem delu prvega okvirčka "Število oddajnih povezav na torrent". Jaz z 1 MB uploada imam nastavljeno na 30.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488361 (38497) | Rias Gremory |
» | Utorrent prepočasen download (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9261 (8182) | MrStein |
» | Omrežje - torrentiOddelek: Omrežja in internet | 3415 (2538) | Ribič |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14102 (9657) | Brainstorm |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5590 (4697) | poweroff |